12 aparate de ras electrice pentru cadoul perfect de Craciun

0
464

Bărbații sunt foarte atenți cu privire la rutina de îngrijire care, în ultimii ani a cunoscut vaste schimbări. Tehnica bărbieritului de exemplu, s-a modernizat, lama de ras fiind astăzi înlocuita cu aparatele de barbierit electrice care oferă o experiență mai simplă și mai plăcută. Iar dacă pentru o femeie un aparat de stilizare este cu și fără poate cea mai plăcută sugestie de cadou, cand vine vorba de un bărbat n-ai cum să dai greș cu un aparat de ras electric de ultimă generație.

Fie că vrei să dăruiești un cadou deosebit și util partenerului din viața ta, tatălui, fratelui sau bunicului, fie că vrei să-ți înlocuiești tehnologia veche pentru îngrijirea bărbii cu ceva nou, ți-am pregătit 12 sugestii de aparate de ras cu care nu vei da greș, precum și câteva informații utile.

Ce tip de aparat de barbierit electric este cel mai bun?

Bărbierit umed sau uscat? Aparat de ras electric cu lame sau cu discuri? Cu acumulator reîncărcabil sau fir?

Nu există răspunsuri greșite cand vine vorba despre  aparatele de bărbierit.

Totul depinde de preferințele utilizatorilor, fiecare având numeroase dezavantaje.

Drept exemplu, dacă odinioară bărbieritul clasic se realiza în mediu umed pentru a evita apariția iritațiilor, astăzi există tehnologii mult mai prietenoase prin intermediul cărora să poți ajusta rutina de îngrijire și finisarea bărbii exact după bunul plac. Sigur, poți alege să experimentezi și o tehnică noua față de cea obișnuită, pentru a descoperi care este mai simplă, mai rapidă, și mai potrivită pentru tipul tău de păr și piele.

În ceea ce privește tipul lamelor, avantaje și dezavantaje există la ambele tipuri de produse. În mod ferm nu putem contesta preferințele persoanelor care ar alege în mod exclusiv aparatele de ras cu lame, precum cele clasice, ori pe cei care preferă discurile. Aparatele de ras cu discuri sunt mai puțin zgomotoase și nu necesită curățare după fiecare utilizare. De asemenea, ele pot fi utilizate pentru a finisa mai precis barba, fără a afecta finețea și delicatețea pielii. Pe când, curățarea lamelor uzuale este mult mai rapidă, chiar dacă se face după fiecare utilizare. Iar dacă e să vorbim și de ergonomie, majoritatea aparatelor cu lame au un design mult mai compact și mai practic, fiind o alegere excelentă pentru călătorii.

Indiferent de modelul pe care îl alegi, vei observa în mod cert o serie de avantaje. Aparatele de ras electrice fac rutina de îngrijire mai confortabilă și mai plăcută, mai modernă, reducând în ansamblu durata întregului proces. Sigur, acest lucru poate fi influențat și de modul de alimentare, la care poți alege dintre modelele cu baterii sau acumulator reîncărcabil, respectiv modelele cu fir. Dacă nu există o priză în baie sau acolo unde se derulează bărbieritul, cele pe acumulatori sau baterii sunt o soluție bună. Multe dintre aceste modele sunt prevăzute cu protecție la apă și umiditate, fiind utilizabile atât pentru bărbierit uscat, cât și umed. Ele presupun schimbarea sau reîncărcarea acumulatorilor la un interval de tip, așa că va trebui să te asiguri în permanență că dispui de baterie și că autonomia este suficientă pentru nevoile tale (un fir de păr mai gros și/sau o barbă mai generoasă necesită autonomie mai mare). Pe când, la un aparat de ras cu fir, scapi de toate aceste griji, dar limita este lungimea cablului.

Așadar, nu se poate vorbi despre un câștigător detașat la capitolul “cel mai bun aparat de ras electric”, alegerea fiind cât se poate de personală. Dar suntem ferm convinși că vei găsi cel puțin un model care să ți se potrivească perfect, din lista următoare de sugestii.

Top 12 aparate de ras electrice pentru un cadou memorabil

Pe piață există o varietate de aparatele de ras electrice, iar în mediul online vei găsi cu precădere numeroase modele de la diferite branduri populare, precum și oferte care să te ajute să intri în posesia acestui cadou util fără a compromite un buget prea mare. Vei găsi inclusiv modele consacrate cu funcții performante și accesorii complete care să te ajute să transformi bărbieritul într-o adevărată plăcere. Am selectat pentru tine 12 dintre cele mai populare modele pentru toate buzunarele,  pe care te invităm să le analizezi în detaliu.

1. Aparat de ras electric Adler AD 2923, Autonomie 45 min (Negru), pentru  ras si tuns barba

Aparat de ras electric Adler AD 2923, Autonomie 45 min

Adler este un aparat electric compact, cu greutate redusă, care se va transforma în accesoriul ideal pentru călătorie și nu numai. Este prevăzut cu după rânduri de lame după tiparul clasic al aparatelor de ras și cu un acumulator integrat care necesită reîncărcare la 220 W, timp de o oră. Durata de funcționare poate atinge 45 minute.

Vine la pachet cu un cablu de reîncărcare prin intermediul căruia să se realizeze conexiunea la priză, alături de o periuță de dimensiuni reduse ce te va ajuta să cureți aparatul periodic.

Comanda-l aici

2. Aparat de ras electric Esperanza EBG002B RAZOR (Negru-Albastru)

Aparat de ras electric Esperanza EBG002B RAZOR

Dacă dorești să optezi pentru o inovație în materie de aparate de ras electrice cu discuri, aparatul Esperanza poate fi o sugestie perfectă. Acesta funcționează cu acumulator Li-On integrat care are o durată de funcționare de 30 minute raportată la o durată de încărcare de 8 ore. Totuși, marele avantaj este că nu va mai trebui să-ți limitezi mișcările încurcându-te de un cablu cu o lungime limitată. Dispune de un capăt cu 3 discuri circulare confecționate din oțel și poate fi utilizat excelent pentru finisarea sau tunsul părului.

Comanda-l aici

3. Aparat de ras electric Sencor SMS 2002RD (Negru-Rosu),  ras și tuns,  incarcare rapida

Aparat de ras electric Sencor SMS 2002RD

Brandul Sencor se bucură de o foarte mare popularitate la capitolul electrice de îngrijire personală. Astfel că, aparatul de ras Sencor SMS 20002RD poate fi una dintre opțiunile pe care să le ai în considerare, mai ales dacă nu ai la dispoziție un buget foarte ridicat. Mecanismul de utilizare este extrem de simplu și are un design ergonomic perfect pentru utilizare acasă sau în călătorii. Acesta vine însă cu o durată de funcționare de până la 45 minute, pentru aceeași durată de încărcare de 8 ore. În schimb, deține 2 capete circulare cu lame din inox prin intermediul cărora poți face o treabă excelentă.

Comanda aici

4. Aparat de ras electric Esperanza EBG002K RAZOR (Negru-Alb)

Aparat de ras electric Esperanza EBG002K RAZOR

Caracteristici similare celor prezentate anterior, cât și un design profesional care va încânta cu fiecare utilizare, vei regăsi și în cazul Esperanza Razor. Este tot un aparat prevăzut cu lame de oțel și discuri circulare, ce inovează bărbieritul și-l transformă într-o adevărată plăcere pe parcursul celor 30 minute de utilizare continuă. Prezența acumulatorilor reîncărcabili este un plus, iar aparatul îți oferă posibilitatea să-l folosești cum dorești, în rutina ta de îngrijire.

Comanda aici

5. Aparat de ras electric Teesa Softblade TSA0526, We&Dry, Lama dubla, IPX5, Autonomie 60 min, 3 Piepteni (Negru/Gri)

Aparat de ras electric Teesa Softblade TSA0526, We&Dry, Lama dubla, IPX5, Autonomie 60 min, 3 Piepteni

Nu poți renunța la lamele clasice de bărbierit și nu te-ai vedea folosind niciodată un aparat de ras prevăzut cu lame circulare? Nu e nicio problemă!

Cei de la Teesa au creeat un model încântător pentru bărbații care sunt clasici și moderni în același timp. Acest aparat poate fi utilizat atât pentru bărbieritul umed, cât și pentru cel uscat, datorită tehnologiei moderne prevăzute cu lamă dublă și 3 piepteni ce facilitează direcționarea, aranjarea și stilizarea firelor de păr. Lamele din oțel inoxidabil pot fi utilizate o perioadă mai îndelungată de timp și vor rezista inclusiv la umiditate, fiind proiectate special pentru a oferi performanțe maxime chiar și în timpul rasului umed. Cu ajutorul capetelor interschimbabile vei putea stabili precis care este dimensiunea potrivită firului tău de păr, iar autonomia poate atinge cu succes până la 60 minute de funcționare continuă.

Comanda aici

6. Aparat de ras Braun Pocket M-90R

Aparat de ras Braun Pocket M-90R

Călătorești mult sau persoana la care vrei să-i dăruiești un aparat de ras electric este foarte activă din acest punct de vedere? Nimic mai simplu! Cei de la Braun te invită să descoperi aparatul de ras conceput special pentru a se potrivi în bagajele compacte și chiar și în buzunarul unei jachete. Așa că, nu mai ai motive pentru care să-ți amâni ritualul de înfrumusețare! Dispune atât de sistem de alimentare cu acumulatori, cât și de protecție la transport. Iar lamele de calitatea superioară pot fi igienizate cu ușurință sub jetul de apă.

Comanda aici

7. Aparat de ras Panasonic ES-SL33-S503 (Argintiu/Negru)

Aparat de ras Panasonic ES-SL33-S503

Panasonic este un brand cu tradiție care și-a demonstrat eficiența în numeroase situații. Așa că, aparatul de ras Panasonic ES-SL33-S503 este o alegere de care se vor îndrăgosti chiar și bărbații ce nu se mulțumesc cu puțin. El contribuie la netezirea și catifelarea pielii prin intermediul celor 3 lame concepute după tehnologia avansată japoneză, dispuse la un unghi de 30°și cu formă arcuită, ce optimizează bărbieritul pentru un confort absolut.

Totodată, lamele sunt confecționate din oțel inoxidabil ce asigură o durabilitate sporită indiferent de condițiile de uz.

Comanda aici

8. Aparat de ras Panasonic ES-RW31-K503, 2 lame, Wet & Dry, Motor liniar (Gri)

Aparat de ras Panasonic ES-RW31-K503, 2 lame,

Orice tip de ten își poate regăsi fermitatea și aspectul de invidiat și cu ajutorul modelului Panasonic ES-RW31-K503 care asigură un bărbierit precis prin intermediul capului pivotant, cu flexibilitate ridicată, indiferent de zona pe care acesta este utilizat. Poate fi folosit atât pentru a nivela dimensiunea firului de păr, cât și pentru a îndepărta părul nedorit. Are o formă ergonomică care asigură o utilizare, iar timpul de încărcare de până la 12 ore asigură o utilizare medie de aproximativ 7 ședințe.

Comanda aici

9. Aparat de ras electric Teesa HYPERCARE PRO700, 2800 rpm, Autonomie 120 min, Trimmer incorporat (Negru/Albastru)

Aparat de ras electric Teesa HYPERCARE PRO700

Cei de la Teesa vin cu soluții și pentru bărbieritul non-convențional la care poate participa cu succes aparatul electric de ras Hypercare. Acesta dispune de 3 lame din oțel cu o putere ridicată și trimmer încorporat, care oferă o precizie sporită pentru toate formele feței. Indiferent că vrei să-ți îndepărtezi sau să-ți finisezi părul în mediu umed sau uscat, dispozitivul ergonomic facilitează întreaga experiență cu fiecare utilizare. În același timp este și extrem de silențios, iar nivelul indicator îți asigură o precizie avansată chiar și cu privire la cunoașterea nivelului bateriei reîncărcabile.

Comanda aici

10. Aparat de ras Remington LiftLogic Smart Edge XF8700

Aparat de ras Remington LiftLogic Smart Edge XF8700

Remington este fără îndoială unul dintre brandurile favorite ale doamnelor. Iar prin aparatul de ras LiftLogic Smart ai garanția că vei aduce zâmbetul pe buze chiar și bărbaților care sunt greu de mulțumit. Aparatul multifuncțional îți completează experiența bărbieritului cu un ajutor de succes la fiecare utilizare, având o durată de funcționare de până la 60 minut cu trimmer încorporat pentru finisare precisă. Nu irită pielea și dispune de un sistem de reîncărcare rapidă.

Comanda aici

11. Aparat de ras electric Braun Series 5 50-B4650cs Wet&Dry, EasyClean, 3 elemente de taiere, accesorii pentru barba si ingrijire corporala, Statie de incarcare (Negru/Albastru)

Aparat de ras electric Braun Series 5 50-B4650cs Wet&Dry, EasyClean, 3 elemente de taiere

Pentru adevărați maeștri în ale finisării, îți propunem și un model din clasa de vârf a celor de la Braun. Acest aparat este cu totul deosebit, de la conceptul pe deplin modern ce răspunde tuturor nevoilor. Drept exemplu, Braun Series 5 50-B4650cs este acel aparat de ras electric pe care-l poți folosi ca atare, dar și alături de produsele de îngrijire preferate, precum spuma de ras. Sigur, poate fi utilizat atât în mediu umed, cât și uscat, iar mecanismul este unul variat. Ca prin urmare, nu va mai trebui să te limitezi doar la finisarea bărbii, ci îl poți utiliza inclusiv pentru îndepărtarea părului nedorit din alte zone ale corpului, având și un accesoriu dedicat acestui lucru. Te lăsăm să-l descoperi în detaliu ca să afli ce beneficii îți poate oferi.

Comanda aici

12. Aparat de ras Panasonic ES-LV6Q-S803, 5 lame, Wet & Dry, Cap Multi-Flex 5D (Negru)

Aparat de ras Panasonic ES-LV6Q-S803

Și nu în cele din urmă, fă cunoștință și cu unul dintre cele mai performante modele din seria Panasonic.

Aparatul cu lame din oțel este o adevărată investiție pentru orice bărbat contemporan și non-conformist. Dispune de aceeași tehnologie avansată cu care ne-au obișnuit ultimele modele lansate pe piață, iar precizia este una desăvârșită, oferind un confort prelungit și o dexteritate maximă.

Comanda aici

 

Iată, există numeroase modele și performanțe avansate cu care n-ai cum să dai greș atunci când alegi un aparat de ras electric. Cu ajutorul lor poți face o surpriză excelentă persoanelor de sex masculin care au o semnificație aparte în viața ta, dar îți poți oferi și ție un cadou de care să te bucuri un termen îndelungat.

Te așteptăm online sau în showroom ca să descoperi colecția completă și să te ghidăm către cel mai potrivit model pentru tine!

LĂSAȚI UN MESAJ