5 Jocuri si aplicatii VR pentru Oculus Quest VR

0
1597

Se vorbeste tot mai mult de realitatea virtuala, de ochelari VR si experientele inedite oferite de aceste echipamente care doar acum cativa ani pareau de domeniul SF-ului. Realitatea virtuala poate reprezenta o cale de evadare din realitatea in care traim, ceea ce nu e neaparat un lucru bun daca se intampla la ordinea zilei. Pe de alta parte, ochelarii de realitate virtuala sunt aici, ofera experiente remarcabile, sunt ispititori si pot fi un companion hi-tech excelent cand vrei sa te relaxezi, sa te joci, sa fugi pentru cateva ore din realitatea palpabila si sa experimentezi ceva nou: virtual.

In ultimele luni, cand intreaga lume a fost secerata de tot ce a reprezentat COVID-19, jocurile VR cu ochelari realitate virtuala 3d au devenit o parte si mai pregnanta in viata multor persoane. Pentru ca am petrecut mai mult timp acasa, am putut gasi timpul necesar pentru a migra mai mult in aceasta lumea virtuala.

 

realitate virtuala ochelari vr evoMAG

Daca te afli in cautarea unei console de jocuri VR, atunci o pereche de ochelari VR Oculus Quest 2 ar putea fi cea mai buna optiune. Pachetul include o casca foarte compacta, imbunatatiri semnificative fata de varianta anterioara de la Oculus si performante excelente care iti permit sa te aventurezi si mai mult in toata distractia promisa de realitatea virtuala.

Iata cateva jocuri si aplicatii excelente care pot fi folosite impreuna cu ochelarii virtuali Oculus Quest de realitate virtuala 3d (atata varianta simpla, cat si varianta optimizata, Oculus Quest 2). Retine ca multe aplicatii sufera actualizari suplimetnare si imbunatati grafice.

5 Jocuri si aplicatii VR pentru Oculus Quest VR

 

1.The Climb 2 cu  ochelari realitate virtuala

Aceasta experienta VR propune escaladarea unei stanci. Trebuie sa-ti folosesti mainile ca sa te misti, sa te ridici si sa te tii de margini, sa apuci franghia sau sa te dai pe tiroliana. Chiar daca la prima vedere pare ceva usor, jocul este provocator: trebuie sa fii atent la stanci, sa-ti mentii o buna aderenta si sa ramai concentrat.

quest oculus 2 evoMAG

2. Cook-Out cu  ochelarii vr oculus

Este un joc de gatit cooperativ, foarte captivant. Ideea e sa te intreci cu alti useri pentru a face sandwich-uri, folosind un grill si niste ustensile pe care le ai la dispozitie. Poti juca impreuna cu pana la 4 prieteni, iar la viteza maxima, experienta devine chiar interesanta.

 

3. Star Wars, Tales from the Galaxy’s Edge cu  ochelari 3d

Cu acest joc ai parte de cea mai buna experienta tematica Star Wars chiar la tine acasa. Foloseste ochelarii VR Oculus Quest 2 pentru a patrunde in aceasta lume complicata, cu personaje incredibile, un design uimitor si lupte intense.

oculus quest 2 aplicatii evoMAG

4. Population One cu  ochelarii vr oculus

Daca o sa joci Population One cu Oculus Quest 2 o sa-ti dai seama imediat ca este foarte asemanator cu Fornite in realitatea virtuala. Ofera o experienta interesanta, fiind un joc de shooting de echipa, in care trebuie sa te misti rapid, sa navighezi pe o harta si sa vanezi provizii.

 

5. Eleven Table Tennis cu  ochelari vr 3d smartphone

Daca nu ai incercat inca un joc de ping-pong in realitatea virtuala, Quest 2 iti va oferi sansa sa faci acest lucru. Pregateste-te sa fii uimit de fizica mesei de joc, de dimensiunea terenului si de dinamica jocului. Poti alege sa joci online cu useri reali.

Ne poti recomanda si tu alte aplicatii si jocuri cool pentru Oculus Quest?

Pentru accesorii realitate virtuala, ochelari VR click AICI , in magazin.

LĂSAȚI UN MESAJ