7 Motive pentru care sa-ti doresti un Apple iphone 11

0
2464

Iphone 11 este dotat cu optimizari majore pe partea de camera, inclusiv un obiectiv ultra-wide, mod de noapte, precum si imbunatatiri ale ecranului, puterii si duratei de viata a acumulatorului.

Iata 7 motive pentru care sigur ti-ai dori un iphone 11 Apple.

 

1.Slofies

Pornind de la selfies, Apple propune noul termen “slofies”. Iata despre ce este vorba. Filmuletele sunt optimizate in mod semnificativ pe toata placa, dar mai ales in camera frontala a telefonului iPhone 11, care include acum un senzor mai larg de megapixeli si posibilitatea de trecere in modul landscape pentru a face selfie-uri. Camera frontala a telefonului iPhone 11 poate realiza filmulete 4K, cu gama dinamica extinsa pana la 30 fps si un nou slo-mo, pe care Apple il propune pentru a realiza “slofies”.

 

iphone 11

2.Mod de noapte

Acest mod de noapte de pe iphone 11 se activeaza automat cand lumina devine obscura. Astfel, fotografiile vor iesi mai luminoase, iar zgomotul va fi eliminat din cadrele cu lumina difuza si interioara. Utilizand procesarea si controalele manuale, puteti realiza fotografii foarte clare in medii interioare.

 

3.O baterie cu autonomie mai buna

Durata de viata a bateriei este mai buna decat la modelele anterioare. Telefonul smart iphone 11 are o durata de viata mai lunga decat bateria pe care o regasim pe smartphone-urile iPhone XR – cu o ora. IPhone 11 Pro tine mai mult cu 4 ore decat bateria de pe iPhone XS si  iphone 11 Pro max ofera in plus 5 ore fata de bateria prezenta pe iPhone XS Max.

telefone iphone 11

4.Camera tripla

Iphone 11 si iphone 11 Max propun un nou sistem cu trei camere, cu obiective largi si teleobiective. Dispunerea triunghiulara include senzori de 12 megapixeli, un camp vizual de 120 de grade, o stabilizare mai buna a imaginii optice si capacitatea de a putea capta pana la 4x mai multe detalii intr-un cadru. Cu iphone 11 poti realiza filmulete la calitate superioara si poti face fotografii extraordinare.

 

5.Camera Ultra Wide

Noua camera Ultra-wide de pe Apple iphone 11 este dotata cu o interfata de reproiectare a camerei, care ofera utilizatorilor o vedere translucida a ceea ce este in afara cadrului, cu posibilitatea de a accesa un view ultra larg, pentru a realiza o fotografie mai larga. Camera ultra wide permite, de asemenea, utilizatorilor, sa realizeze fotografii de peisaj edge-to-edge si sa faca back-up virtual cand filmeaza in spatii restranse, cu ajutorul zoomului optic 4x.

6.Chip A13 Bionic

Telefoanele iphone 11 sunt motorizate de noul cip A13 Bionic, care are 8.5 milioane de tranzistoare si este capabil sa proceseze peste 1 trilion de operatii pe secunda. Pe partea de procesare, iphone 11 Pro si Pro Max accepta limbaj natural si animatiile personajelor in aplicatiile cu realitate augmentata.

iphone 11 telefon smart

7.Afisaj Super Retina XDR

In timp ce Apple iphone 11 are ecran LCD, variantele iphone 11 Pro si iphone 11 pro Max prezinta displayuri OLED touch haptic Super Retina XDR. Acestea sunt cu 15% mai eficiente din punct de vedere energetic decat modelele anterioare. Noile telefoane iphone 11 au ceea ce se cheama “afisaj cu super retina XDR”, cu un raport de contrast de 2 milioane la 1 in conditii de continut dinamic extrem.

 

Te-ai convins ca merita sa faci upgrade la un nou telefon iPhone 11? Vino pe evomag.ro pentru preturi avantajoase.