Care sunt cei mai buni producători de frigidere no frost?

0
564

Electrocasnicele au un rol important în vieţile noastre de zi cu zi, ajutându-ne să facem curăţenie mai repede, să depozităm alimentele, cât şi să procesăm anumite produse pentru consum. În articolul de astăzi vom vorbi despre frigidere, acest aparat minune care vă salvează toate alimentele, acestea păstrându-şi prospeţimea o mai lungă durată de timp.

Zecile de modele din magazine şi din online au multe specificaţii şi dotări care mai de care să vă ajute să vă uşuraţi munca în privinţa curăţării acestuia, cât şi o partajare corectă a legumelor, fructelor şi produselor din carne şi peşte. Cele mai des întâlnite modele de frigider vin împreună cu un congelator, care de regulă se află în partea de jos pentru a permite păstrarea alimentelor o mai lungă perioadă de timp. Bineînţeles, există şi frigidere cu 2 uşi duble, cu accesorii pentru producerea apei reci sau chiar şi gheaţă.

frigider no frost evoMAG

 

Ce înseamnă frigider no frost?

 

Tehnologia no frost a luat avânt în ultimii ani, iar aceasta vă ajută să nu mai pierdeţi timpul cu dezgheţarea aparatului. De regulă, un frigider traditional care are această tehnologie, îngheaţa foarte repede fiind necesar odată la câteva luni să îl eliberaţi şi să îl dezgheţaţi pentru a-l curăţa. Gheaţa se depune din cauza vaporilor de apă din alimentele pe care periodic le depozitaţi în acesta, cât şi de la deschiderile frecvente ale congelatorului. Cu ajutorul funcţiei no frost, acest lucru nu mai este necesar, nemaipermitand depunerea gheţii, putând menţine un flux normal de răcire cu ajutorul unui temporizator, o bobină de încălzire şi un senzor de temperatură.

Beneficii frigidere no frost

 

Avantajele majore ale frigiderelor care au funcţia de no frost sunt următoarele:

–           economisirea timpul atunci când doriţi să îl dezgheţaţi (acest lucru poate fi un proces de lungă durată până la topirea gheţii şi va trebui să faceţi acest lucru periodic)

–           economie la energia electrică – din cauza depunerilor de gheata acesta nu mai funcţionează corect şi va trebui să meargă mai mult timp pentru a-şi regla temperatura.

frigidere evoMAG

–           spaţiu în plus pentru depozitarea alimentelor ( nu se va forma acea peliculă groasă de gheata; astfel şi spaţiul va fi mai mare)

–           cu toţii ştim cât de supărător este atunci când doriţi să scoateţi un produs de la congelator şi pungile sunt lipite între ele, făcându-vă viaţa mai grea (cu tehnologia no frost acest lucru nu mai se întâmplă).

sertar frigider

Ce frigider ţi se potriveşte?

 

Frigiderul este o investiţie de regulă pe termen lung. De aceea, o atenţie sporită din partea dumneavoastră este necesară pentru a lua în calcul toate caracteristicile importante pe care le doriţi de la acest aparat. Dimensiunea lui este de asemenea importantă, bineînţeles şi în funcţie de spaţiul pe care îl aveţi. Puteţi opta pentru frigidere duble, simple sau combinate cu un congelator.

Un alt aspect pe care trebuie să îl luaţi în considerare atunci când vreţi să vă achiziţionaţi un frigider nou este şi numărul de membri ai familiei dumneavoastră care îl vor folosi. Acest aspect vă poate determina să cumpăraţi un model mai mare sau mai mic (nu uitaţi şi funcţiile extra de care aveţi nevoie, de exemplu gheaţă şi apă rece).

Frigider cu doua usi Beko RDNE455K30ZXBN

 Cine produce cele mai bune frigidere no frost?

 

Concurenţa este mare în sectorul de electrocasnice mari. Diverse firme de top încearcă cu fiecare model lansat să impresioneze cu noile tehnologii, cât şi design-uri cât mai bune, astfel să se potrivească în orice locuinţă sau de ce nu şi birou.

Principalii jucători de pe piaţa investesc mereu în cercetare pentru dezvoltarea acestor aparate, pentru a reduce consumul, cât şi a adăuga anumite funcţii inovatoare.

 

Frigidere Samsung

Samsung este o companie care a câştigat teren pe mai multe domenii. De la telefoane, gadgeturi, cât şi electrocasnice, aceştia sunt într-o continuă dezvoltare şi cercetare pentru a satisface toate cerinţele consumatorilor.

Un model care cu siguranţă vă va face cu ochiul este Frigiderul Side by Side Samsung RF50K5920S8. Este perfect pentru o familie mare, fiind foarte încăpător, având 4 uşi, 2 pentru frigider şi 2 pentru congelator. Cu ajutorul funcţiei no frost, veţi sta mult timp liniştit, nemaifiind necesară dezgheţarea periodică a acestuia.

Are un design minimalist şi modern, fiind realizat din inox şi oferă un spaţiu de depozitarea produselor de până la 500 L.

Dispune de răcire triplă în care acesta îşi controlează singur temperatura, cât şi umiditatea prevenind amestecarea mirosurilor din cele 3 compartimente.

Are sertare speciale pentru carne şi peşte, pentru a fi cât mai bine diferenţiate şi a nu lua contact unele cu celelalte.

Compartimentele pentru legume şi fructe sunt realizate şi optimizate pentru a sta cât mai mult timp proaspete, pentru a vă bucura de acestea o perioadă mai lungă de timp.

Capacitatea de congelare este de 10 kg/24 h şi este iluminat cu leduri pentru a reduce consumul cât mai mult. Acesta are şi funcţie de fast freeze sau fast cool, ceea ce vă poate da un avantaj în plus atunci când aţi fost la cumpărături şi aveţi o cantitate mai mare de produse să îl alimentaţi.

Interesant la acest model este faptul că are şi un sistem de avertizare în cazul în care uitaţi uşa deschisă.

Reglarea temperaturii se realizează printr-un panou electronic cu afişaj led blue pastel.

Greutatea acestuia este de 113 kg şi dimensiunile lui sunt de 192 x 79.5 x 74.5 mm.

Alte recomandari:

frigidere evoMAG

Frigidere Beko

 

Marca Beko a ieşit mereu în evidenţă datorită calităţii, cât şi datorita designului produselor pe care aceştia le realizeaza. Fac parte din topul celor mai buni producători de electrocasnice, atât mici, cât şi mari. Cu o tradiţie de peste câteva decenii în acest segment, aceştia au câştigat teren cât mai mult pentru a servi produsele lor la peste 400 milioane de consumatori de pretutindeni. Frigiderele lor sunt echipate cu toate tehnologiile pentru a vă face viaţa mai uşoară şi confortabilă în fiecare zi.

Frigiderul cu două uşi de la Beko RDNE505E30DZMN are un aspect modern, cu funcţie de reglare a temperaturilor touch control, cât şi pentru programarea modului de funcţionare pe care îl doriţi.

Vine însoţit de rafturi reglabile în funcţie de necesitatea pe care o aveţi şi pot fi distribuite pe înălţimi aşa cum vă este mai confortabil, pentru aşezarea diverselor alimente. Sunt rezistente, suportand până la 25 kg.

Acest model de la Beko are o autonomie în cazul unei pene de curent de până la 15 ore.

Spaţiul de depozitare este de 446 L net, iar pentru frigider 343 L. Procesul de dezgheţare este no frost, ceea ce este un plus major pentru a economisi cu energia electrică, cât şi pentru a nu mai pierde timp odată la câteva săptămâni cu dezgheţarea şi curăţarea sa.

Congelatorul are un volum net de 103 L şi o capacitate de congelare de 6 kg /24h.

 

Frigidere LG

 

Frigiderele de la LG au ieşit mereu în evidenţă datorită performanţelor pe care aceştia ni le oferă. Sunt unii dintre cei mai vechi producători de electronice şi au o experienţă acumulată în timp, pentru a produce calitate la un nivel de nerefuzat.

Frigiderul LG GTF744BLPZD este un adevărat ”calculator”, având funcţia de smart diagnosis cât şi wi-fi integrat, pentru a-l putea controla prin telefon atunci când este necesar.

Sistemul integrat de dezgheţare automată este bine venit atunci când trebuie curăţat, această funcţie fiind posibilă atât la frigider, cât şi la congelator.

Interesant este panoul de control al frigiderului care este cu touchscreen, fiind un accesoriu modern de control al temperaturii din frigider, cât şi din congelator.

Capacitatea de stocare este de 509 L, iar uşa se deschide pe dreapta. Sistemul de prindere al uşilor permite schimbarea pe ce parte doriţi, pentru a se încadra perfect în bucătăria dumneavoastră.

Şi acest sistem dispune de funcţia no frost pentru a nu se mai forma gheaţă în congelator. Agentul de răcire este R600a.

Compartimentele pentru legume şi fructe sunt fixate la baza frigiderului pentru o mai bună păstrare a acestora şi mai cuprinde un compartiment pentru ouă şi suport de sticle.

Pe uşă există un dozator pentru apă rece, fiind perfect vara când este foarte cald şi preferat de multă lume în ultima perioadă, fiind un accesoriu util.

Capacitatea de îngheţare în 24 de ore este de 5.5 kg şi are o eficienţă energetică A++.

Dispune şi de o autonomie în cazul unei pene de curent de până la 12 ore.

Greutatea acestuia este de 80 kg şi are dimensiunea de 180 cm înălţime, 78 cm lăţime şi 73 cm adâncime.

Frigider Bosch

 

Firma Bosch este bine cunoscută datorită aparatelor electronice, cât şi electrocasnice pe care aceştia le-au oferit clienţilor pe plan mondial de zeci de ani. Ştiu exact ce vor clienţii după investiţiile mari în cercetări, de aceea şi produsele lor sunt unele dintre cele mai dorite.

  • Combina frigorifica Bosch KGN49AIEQ, 438 L, NoFrost, Home Connect, Clasa E, H 203 cm (Argintiu) (ID 3840699)
  • Combina frigorifică Bosch KGN49AIEQ este un exemplu foarte bun datorită performanţelor mari, cât şi a calităţii acestui aparat necesar în orice locuinţă.

Aceştia au reuşit într-un mod foarte eficient să aducă un aport în autonomia acestuia de până la 16 de ore în cazul unei întreruperi de curent. Bineînţeles, este bine să evitaţi deschiderile dese în această perioadă pentru a nu se diminua prea mult din funcţia dată.

Are o capacitate de stocare de până la 438 L şi un volum net pentru frigider de 330 L.

Şi aici regăsim funcţia no frost care vă poate fi de ajutor să controlaţi mult mai bine depunerile de gheaţă.

Compartimentul de legume şi fructe este poziţionat în partea de jos pentru a avea cea mai bună temperatură pentru păstrare şi menţinere a prospeţimii o perioadă mai lungă de timp decât în cazul frigiderelor tradiţionale.

Vine cu 3 poliţe pentru frigider şi 3 suporturi pentru uşă, fiind necesare pentru depozitarea ouălelor, dar şi a micilor produse pe care le aveţi.

Este dotat cu funcţia Mulţi Airflow care poate distribui uniform aerul pentru o mai bună menţinere a produselor.

Detaliile de execuţie pentru acest frigider au fost duse până la extrem pentru a avantaja clientul final. Materialul din care este realizat ( oţel inoxidabil ) are capacitatea de a diminua simţitor apariţia amprentelor prin intermediul unui tratament special. Odată aplicat, amprentele nu vor mai fi observate o mai lungă perioadă de timp.

Greutatea acestui frigider este de 88 Kg şi are o dimensiune de 203 x 70 x 67 cm.

 

Frigider Heinner

 

Compania Heinner nu are un trecut atât de larg precum companiile de mai sus, dar în această perioadă de aproximativ 10 ani de la apariţia primelor produse au câştigat teren datorită calităţii, cât şi preţurilor foarte accesibile. Sunt producători de electrocasnice, unelte electrice şi alte echipamente tehnologice la preţuri convenabile, dar cu o calitate de ireprosat.

 

Frigider cu o usa Heinner HF-V401NFXWDF+, 389 L, Full No Frost, Clasa F (Argintiu)

Acest frigider este diferit de modelele anterioare prin simplul fapt că are doar o uşă. Dispune şi de un congelator uşor mai mic care este accesorizat cu sistemul no frost.

Frigiderul are un volum de până la 389 L şi are încorporat pe uşă un dozator pentru apă rece.

Sistemul de dezgheţare este automat nemaifiind necesară implicarea dumneavoastră în acest proces greoi şi inconfortabil.

Iluminatul interior este realizat prin becul led care este foarte eficient şi durabil, pentru a optimiza consumul de energie cât mai mult.

Vine însoţit de 4 poliţe din sticlă securizată care rezistă şi la cele mai grele produse pe care vreţi să le depozitaţi. Pe uşă are 5 suporturi pentru a vă facilita depozitarea produselor de mici dimensiuni cât şi un suport pentru sticle de vin sau apă.

 

Concluzie

Este important să aveţi în vedere toate elementele importante de care aveţi nevoie atunci când vă schimbaţi frigiderul. Funcţia de no frost este după cum aţi observat foarte utilă şi necesară pentru a economisi din punct de vedere energetic, cât şi mai puţin efort în îngrijirea acestuia. Alimentele trebuie păstrate la anumite temperaturi cheie pentru a nu se altera şi a rezista cât mai mult în timp, pentru ca familia dumneavoastră să se poată bucura de fructe, legume o perioadă lungă şi să aibă gustul proaspăt ca în momentul în care au fost culese.

LĂSAȚI UN MESAJ