Cel mai bun filtru de cafea pentru tine – Iata cum sa-l alegi

1
3351

Nu exista un mod unic de a prepara cea mai buna cafea. Totul se rezuma la preferintele personale, la calitatea si potentialul aparatului de facut cafea si la reteta pentru care optezi. Exista o multime de cafetiere, espressoare si aparate pentru cafea, incat alegerea ta poate deveni dificila.

  • Cafetiera Krups Pro Aroma KM303810, 800 W, 1 l, filtru detasabil, functie antipicurare (Negru)

Cafetiera Krups Pro Aroma KM303810, 800 W, 1 l, filtru detasabil, functie antipicurare (Negru)

Totusi, pentru a alege stilul filtrului de cafea care ti se potriveste cel mai bine, iti recomandam sa pornesti de la evaluarea personalitatii tale “de cafegiu”. Orice bautor de cafea se incadreaza in anumite tipare de consum.

  • Cafetiera Electrolux Love your day EKF3700, 1100 W, 1.65 l, 12 cesti, sistem antipicurare oprire automata (Negru/Inox) = 207 lei

Cafetiera Electrolux Love your day EKF3700, 1100 W, 1.65 l, 12 cesti, anti-picurare, auto-off 40 min

Iata cateva idei ca sa-ti alegi un filtru de cafea

1. Esti obsedat de cafea si asa vrei sa ramai

Asta inseamna ca vrei sa ai un control 100% asupra gustului. In afara de un aparat pentru prepararea cafelei, tu ai nevoie de o rasnita de cafea (ca sa macini de fiecare data boabele in mod uniform) si poate chiar de un cantar (pentru a cantari cafeaua).

  • Recomandarea noastra: Cafetiera Philips Grind & Brew HD7769/00, 1000W, 1.2l, Rasnita de cafea integrata, LCD (Negru/Metalic) – Comanda AICI

Cafetiera Philips Grind Brew HD7769

Aceasta cafetiera are recipient dublu pentru doua tipuri de boabe, rasnita integrata, cronometru. Boabele sunt macinate chiar inainte de preparare pentru un gust desavarsit. In plus,  Cafetiera Philips are sistem de selectare a concentratiei pentru ajustarea tariei cafelei, sistem anti-picurare, buton de selectare a masinarii, functie Aroma twister.

2. Iti place sa-ti folosesti mainile

Apasarea unui piston pentru a-ti prepara cafeaua ti se pare o metoda distractiva. Iti place o cana de cafea bogata, plina de savoare. In acest caz, iti recomandam o presa franceza.

  • Iti recomandam Cafetiera Albatros DOLCE 2in1, 680 W, 1.2 L (Negru) – cu filtru cafea din plastic, reutilizabil.

Cafetiera Albatros DOLCE 2in1, 680 W, 1.2 L

3. Iti place sa bei multa cafea sau ai des invitati la cafea

Iti plac discutiile la o ceasca de cafea si adori pauzele lungi in compania mirosului irezistibil de cafea. Pentru tine sunt recomandate filtrele de cafea sau cafetierele automate – apesi pe buton si ceasca ta cu bautura preferata este gata. De asemenea, iti va fi utila o cafetiera care poate prepara mai multe cesti o data.

  • Cafetiera KRUPS Control Line KM442D10, 1.25l, 10-15 cesti (Argintiu),  sistem antipicurare oprire automata – comanda AICI

Cafetiera Krups Pro Aroma KM303810, 800 W, 1 l, filtru detasabil, functie antipicurare (Negru)

Cu aceasta cafetiera moderna, poti prepara pana la 15 cesti de cafea. Este programabila si are filtru cafea permanent, cu doua functii optionale – pentru weekend, respectiv pentru zilele saptamanii lucratoare. Poate pastra la cald bautura preferata timp de 30 de minute, Oprire automata, iar functia Pause & Serve iti permite sa te bucuri de o cana de cafea in timpul procesului de preparare. Filtrul de cafea este usor de curatat, pentru ca se detaseaza simplu.

4. Esti un aventurier si iti place sa experimentezi cat mai mult

Pentru tine cafeaua trebuie sa fie speciala de fiecare data. De aceea, recomandarea noastra este una sofisticata:

  • Aparat preparare cafea turceasca Fakir Kaave Dual Pro, 1470 W, Control digital, 2.3L (Maro) – comanda AICI

Acest automat preparare cafea turceasca t are o putere impresionanta de 1470 de Wati si te ajuta sa prepari cafea turceasca traditionala, rapid si usor. Tehnologia Luminasense incorporata verifica intotdeauna nivelul apei si spume, regland automat timpul si temperatura necesare pentru preparare. Pregateste-te pentru gustul unic al caimacului si pentru aroma speciala a cafelei turcesti.

Pentru  cafetiera heinner,  cafetiera tefal si russell hobbs fa salt in magaziul evoMAG.ro