Laptopuri de gaming – Cele mai accesibile pentru vara lui 2018

0
1724

Tu ce planuri de gaming ai in vara asta? Zilele vor fi mai lungi, timpul liber va curge in pahare, vei avea ocazia sa te intinzi sub umbrela de soare, sa te intalnesti cu prietenii, sa
lenevesti dupa nopti albe petrecute in club, sa te apleci mai mult asupra pasiunilor tale. Presara peste toate acestea niste partide fiebinti de gaming si gata – vacanta de vara extra-placuta e garantata.

Daca vrei sa te scalzi in lumea virtuala printre senzatii si aventuri grozave, ia aminte la sfaturile de mai jos si armeaza-te cu un laptop performant de pe EVOMAG. Doar preturi accesibile!
Cat ar trebui sa cheltui pe un laptop de gaming?

Raspunsul este direct legat de ceea ce vrei sa joci. In general, daca ai un joc preferat este indicat sa te uiti care sunt cerintele sale. O sa gasesti un set de cerinte minime si unul
recomandat. Evident este mai bine sa le iei in considerare pe ultimele, chiar daca asta inseamna o investitie in plus si un laptop de gaming din clasa superioara. Laptopurile de gaming incep de pe la 3000 de lei si pare ca nu mai au limita. In oferta noastra curenta vei gasi modele cu preturi accesibile, parca in adins gandite ca sa faci economii si sa-ti ramana bani de calatorii si placeri vinovate de vara.

Spune-mi ce procesor si ce placa video ai pe laptop si imi dau seama imediat ce poti sa faci cu el. In continuare, acestea sunt cele doua elemente de baza care seteaza performanta unui laptop. In ceea ce priveste placa video, jucatorul dominant este Nvidia, care produce performanta de care ai nevoie pentru multe jocuri actuale. Nvidia GTX 1050/ 1050 Ti si GTX 1060 completeaza configuratiile disponibile pentru comanda in aceasta perioada pe site-ul nostru.

Exista si alte lucruri de care veti fi influentat in alegerea unui laptop de jocuri: dimensiunea ecranului (cerinta e sa fie minim 15 inch), capacitatea hard diskului si eventual a SSD-ului
(este preferata o combinatie intre SSD si HDD, daca nu macar SSD), memoria (mergi pe minim 8 GB), porturi pentru conectarea dispozitivelor externe. Tastatura iluminata, tastatura numerica, camera web, optiunea pentru Dual drive suport HDD/SSD, constructia solida si estetica “hardcore” sunt cateva caracteristici bonus care pot fi incluse in pachet.

Top 3 Cele mai bune laptopuri de gaming din oferta EVOMAG

1. Laptop Gaming Lenovo Legion Y520-15 (Procesor Intel® Core™ i7-7700HQ (6M Cache, up to 3.80 GHz), Kaby Lake, 15.6″FHD, 8GB, 512GB SSD, nVidia GeForce GTX 1050Ti @4GB, Wireless AC, Tastatura iluminata) 

2. Laptop Gaming ASUS ROG GL503VD-ED032 (Procesor Intel® Core™ i7-7700HQ (6M Cache, up to 3.80 GHz), 15.6″FHD, 16GB, 1TB HDD @5400RPM, nVidia GeForce GTX 1050 @4GB, Wireless AC, Tastatura iluminata, Negru)

3. Laptop Gaming Lenovo Legion Y520-15 (Procesor Intel® Core™ i7-7700HQ (6M Cache, up to 3.80 GHz), Kaby Lake, 15.6″FHD, 8GB, 256GB SSD, nVidia GeForce GTX 1050Ti @4GB, Wireless AC, Tastatura iluminata)


In afara de cele 3 configuratii notate mai sus, te astepta pe site alte variante cu preturi mai mici. E de ajuns o singura privire peste oferta de gaming ca sa-ti dai seama ca tehnologia nu sta pe loc.

Incepe joaca!

LĂSAȚI UN MESAJ