Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre iPhone X si iPhone 8

0
4258

iPhone X

Lansarea noilor modele iPhone a tinut in suspans pasionatii de tehnologie, iar superlativele despre noile telefoane inteligente prezentate de Apple nu s-au lasat prea mult asteptate. Toate privirile s-au indreptat asupra iPhone X, despre care Tim Cook, CEO Apple, a spus despre ca este cel mai important pas inainte facut de compania americana de la lansarea primului telefon iPhone si pana in prezent.

Apple a scos noul iPhone X ca sa marcheze zece ani de la aparitia pe piata a primului iPhone, dar noi credem ca si celelalte doua produse – iPhone 8 si iPhone 8 Plus – fac cinste companiei americane. Daca te gandesti sa-ti achizitionezi unul dintre noile modele de telefoane lansate de Apple, dar iti este greu sa faci o alegere, afla, in continuare, cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le stii despre iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X.

Principalele diferente

iPhone 8 spate

Marea diferenta intre iPhone X si modele iPhone 8 si iPhone 8 Plus este ca modelul aniversar al Apple dispune de un sistem de recunoastere faciala, intitulat „Face ID”. Prin intermediul Face ID, utilizatorii pot debloca telefonul, se pot autentifica si pot face plati. Camera frontala de pe iPhone X poate sa identifice pana la 30.000 de puncte unice de pe chipul uman.

Spre deosebire de iPhone 8 si iPhone 8 Plus, care sunt dotate cu ecrane LCD, iPhone X are un ecran OLED.

Alte diferente intre cele trei modele apar si cand vine vorba de greutate si dimensiune. iPhone 8 Plus este cel mai lung, cel mai lat si cel mai greu, dar iPhone X beneficiaza de cel mai mare ecran – 5,8 inci, adica aproape 15 centimetri.

Caracteristicile comune garanteaza calitatea exceptionala

Toate cele trei modele – iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X – pot fi incarcate wireless, prin intermediul AirPower, un dispozitiv care alimenta cu energie si alte produse din portofoliul companiei americane, cum ar fi Apple Watch sau Apple AirPods.

Totodata, sticla care „imbraca” fata si spatele noilor telefoane Apple este identica pentru toate cele trei modele. Reprezentantii companiei americane au spus despre ea ca este cea mai rezistenta sticla folosita la pana acum la fabricarea telefoanelor inteligente.

De asemenea, iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, beneficiaza de aceeasi protectie impotriva prafului, socurilor si apei. Oricare dintre cele trei modele poate fi scufundat la circa un metru adancime, timp de jumatate de ora, fara ca apoi sa apara vreo problema de functionare.

Mai mult, toate cele trei modele sunt disponibile in doua variante de memorie – 64 si 256 GB. In plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X filmeaza la fel de bine.