De 15 ani EVOluam impreuna! Sarbatorim cu reduceri si premii

0
1090

 

5 mai 2005. Ziua in care a inceput totul pentru noi si v-am provocat sa EVOluam impreuna.

Multumim pentru 15 ani incredibili, in care am crescut impreuna, am descoperit tehnologia in fel si chip si am devenit mai buni in utilizarea ei. In acesti 15 ani ne-am straduit sa va oferim produse de calitate, de ultima generatie, produse – solutii care sa va faca viata mai buna si mai simpla. Speram ca am reusit.

Datorita voua am ajuns la 15 ani de activitate frumoasa, intensa, cu o ascensiune continua. In prezent, evoMAG este unul din cele mai importante magazine virtuale din Romania, lucru care a fost posibil doar datorita voua. Acest lucru ne bucura si ne responsabilizeaza sa fim din ce in ce mai buni, peste asteptarile voastre.

De aceea, ne imbunatatim constant serviciile, investim in dezvoltare si in crearea unei experiente cat mai placute pentru voi. Ne extindem oferta de produse si ne adaptam permanent.

Anul acesta, sarbatorim 15 ani de evoMAG in circumstante cu totul noi, dat fiind contextul COVID-19, dar cu toate acestea, ramanem impreuna! Va oferim in continuare preturi avantajoase, livrare in siguranta pana la usa, posibilitate de plata cu cardul (contactless), acces facil la produsele de care aveti nevoie pentru a trece mai usor peste provocarile determinate de pandemia COVID-19. Am luat toate masurile de siguranta posibile pentru a ne continua activitatea si ne bucuram ca am ramas impreuna.

 

Campania de reducere aniversara 15 ani EVOMAG – brand 100% romanesc

In 2020, sarbatorim impreuna 15 ani si facem cinste cu reduceri uimitoare, pana la -16%! Am inclus mii de produse in campania aniversara, cu transport gratuit pana acasa la tine si premii de peste 50 000 lei. Livram in Bucuresti si in toata tara.

Oferta aniversara cuprinde numeroase echipamente IT & C, componente, televizoare, sisteme audio, produse de ingrijire personala etc. Campania debuteaza pe 4 mai si se incheie pe 17 mai. Ai 13 zile la dispozitie, asa ca grabeste-te sa prinzi si tu o reducere buna la produsele pe care ti le doresti de ceva timp.

 

Cine suntem noi?

Un brand 100% romanesc, evoMAG este magazinul online de incredere pentru toti romanii care cauta preturi avantajoase la tablete si laptopuri, telefoane mobile, televizoare, componente, calculatoare, monitoare, electrocasnice, imprimante, echipamente foto – video, solutii software, retelistica, produse de ingrijire personala, sport si fitness, decoratiuni si bricolaj etc.

Peste 20 de categorii mari de produse si peste 2500 de branduri sunt acum prezente pe evoMAG.ro. De la o mana de oameni in 2005, am ajuns la o echipa mare, cu peste 60 de persoane in 2020, iar asta ne bucura enorm.

 

5 mai 2020. Ziua in care te provocam sa ramai alaturi de noi ca sa EVOluam impreuna, sa descoperi solutii inovatoare, sa fii la curent cu noutatile si sa ai garantia preturilor favorabile tie.
Facem cinste cu reduceri si premii de peste 50000 lei! Nu lipsi!