De ce să achiziționezi un chromecast?

0
633

Cauți metode de relaxare în timpul liber? Mai bun decât o carte bună și o băutură caldă este un film sau un serial de top pe care să-l vizionezi prin intermediul televizorului tău impunător, în compania unei gustări delicioase. Bineînțeles, un chromecast îți poate veni în ajutor și să transformi atmosfera din casa ta într-una de petrecere, dar și să te relaxezi așa cum știi tu mai bine în compania materialelor media potrivite. De ce să achiziționezi un astfel de device și care sunt beneficiile care ți le oferă, vei afla în cele ce urmează.

 

De ce să achiziționezi un chromecast?

 

Un chromecast este un dispozitiv media conceput de către cei de la Google, un dispozitiv compact, deci de mici dimensiuni, prin intermediul căruia poți viziona cu ușurință materialele tale de divertisment de pe dispozitivele favorite.

Așadar, dacă ai la dispoziție un smart TV și nu numai, prin intermediul acestui dispozitiv vei putea oricând să-ți transformi televizorul într-un dispozitiv de ultimă generație pe care să rulezi jocurile preferate, filme, videoclipurile dorite etc.

Practic nu mai trebuie să-ți expui ochii la aceeași oboseală accentuată așa cum se întâmplă în cazul ecranelor de mici dimensiuni, transformând întreaga experiență într-una de top, pentru întreaga familie.

Așadar, dacă dorești să-ți transformi locuința într-un cinema sau să-i oferi un aer de petrecere, poți face acest lucru prin intermediul unui chromecast.

 

Cât costă un chromecast?

google chromecast

Total așteptărilor tale vizavi de un astfel de dispozitiv media modern, chromecast-urile au un preț relativ accesibil. Sunt disponibile două modele, respectiv chromecast care asigură viziune full HD la prețul aproximativ de 180 lei și varianta 4k cu conexiune bluetooth și telecomandă personală inclusă, la prețul aproximativ de 380 lei.

Chiar dacă pentru unii aceste prețuri nu par deloc minore, pentru un adevărat pasionat de tehnologie se va dovedi o investiție extrem de bună, mai ales pentru o persoană care petrece în general mult timp pe dispozitive precum telefonul, tableta, televizorul etc.

Chromecast suportă o mulțime de aplicații populare, printre care și vestitul YouTube sau Netflix.

 

Cu ce dispozitive este compatibil chromecast?

 

Chromecast-ul a fost gândit special pentru toți utilizatorii, indiferent de platforma pe care aceștia o folosesc. Astfel, producătorul s-a adaptat cerințelor utilizatorilor de pe piață transformând acest device într-unul compatibil atât cu platformele Windows, cât cu cu cele MAC, iOS sau Android. În speță, nu trebuie să-ți faci griji privind compatibilitatea acestuia cu celelalte dispozitive pe care le deții, deoarece el va fi ușor de utilizat și de conectat indiferent de dispozitivele personale. Totodată, dispozitivul îți permite să te folosești concomitent atât de dispozitivul de control (de exemplu, telefonul) pentru a realiza diferite sarcini, în timp ce pe televizor vor rula în continuare, fără probleme sau intreruperi, conținutul media favorit. Trebuie să te asiguri doar că dispozitivele tale permit această conexiune pe care o poți realiza prin intermediul chromecast-ului, ca de exemplu, să deții un smartphone sau o tabletă.

 

În concluzie, dacă și tu dorești să-ți simplific viața și să te bucuri mai mult de activitățile favorite de divertisment, utilizează un chromecast pentru a redefini momentele tale de relaxare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ