De ce sa folosesti un umidificator in lunile de iarna?

0
1283

Umiditatea reprezinta nivelul vaporilor de apa prezenti in aer, iar umidificatoarele sunt dispozitive care actioneaza pentru intensificarea acestora. In lunile reci, aerul rece si uscat poate provoca o multime de boli si afectiuni. Chiar daca exista umiditate afara, sistemele de incalzire din birou sau de acasa tind sa usuce aerul interior. Acest lucru poate determina o serie de probleme de sanatate pentru multe persoane.

Umidificatoarele sunt concepute pentru a mentine un nivel de umiditate sanatos acolo unde umiditatea nu este suficienta. Asa puteti preveni probleme cum sunt buze crapate, sinusuri iritate, sangerari nazale, dureri in gat, mancarimi ale pielii, diferite afectiuni respiratorii.

  • Umidificator cu ultrasunete Trotec B5E, Higrostat, Display, Timer, Ionizare, Consum 25 W/h, Pentru 30 mp = 299 lei
  • Umidificator de aer Philips HU4801/01, Tehnologie NanoCloud, Rezervor 2 l, 200 ml/h, Alb/Verde = 410 lei

Umidificator de aer Philips HU480101, Tehnologie NanoCloud

De ce sa folosesti un umidificator in sezonul rece?

Iata principalele motive pentru care ar trebui sa folosesti un umidificator pe timp de iarna.

1.Umidificatorul reduce riscul de infectii

Bacteriile si virusii nu pot calatori la fel de bine in aerul umed. Un studiu din 2013 a ajuns la concluzia ca o crestere a nivelului de umiditate in aer cu pana la 43% a minimizat in mod considerabil capacitatea virusilor din aer care ar fi putut provoca infectii si gripa. Un mediu cu umiditate scazuta are 70 -77% potential de a provoca boli cauzate de virusi, dar cand nivelul de umiditate creste la 43%, riscul scade la doar 14%.

  • Umidificator antibacterian cu ultrasunete Xiaomi Mi Smart Mijia, Wi-Fi, 300ml/h, 25W, 4.5L (Alb) = 220 lei
  • Umidificator cu ultrasunete Sun Valley TaoTronics AH014, 24W, Acoperire pana la 30 mp, Autonomie 40h (Alb) = 160 lei

Umidificator cu ultrasunete Sun Valley TaoTronics AH014 evoMAG

  • Umidificatorul cu ultrasunete Trotec B6E, Higrostat, Display, Timer, Ionizare, Difuzor aroma, Consum 25 W/h, Pentru 30 mp = 319 lei

 

2.Umidificatorul hidrateaza pielea uscata

Aerul rece si uscat face ca pielea sa fie mai uscata, iar asa apar uscaciunea si descuamarea, precum si imbatranirea prematura. Umidificatoarele pot preveni aceste probleme in timpul lunilor de iarna si pot proteja mai bine pielea. Mentin un aspect sanatos si vibrant al pielii.

 

3.Umidificatorul de aer amelioreaza astmul

Atat copiii, cat si adultii cu astm, pot beneficia de avantajele unui umidificator de aer. Acesta ajuta in respiratie si in caz de infectii respiratorii. Daca aveti astm si doriti sa folositi un umidificator de aer, va recomandam sa discutati prima data cu medicul dumneavoastra.

Umidificator cu ultrasunete Sun Valley TaoTronics AH014, 24W, Acoperire pana la 30 mp evoMAG

4.Un umidificator de aer previne sforaitul

Pentru persoanele care au dificultati ale respiratiei, este practic imposibil sa previna uscaciunea, mai ales pe timp de noapte. Utilizarea unui umidificator pentru hidratarea aerului poate ajuta la crearea unui mediu mai favorabil, pentru un somn mai confortabil si mai odihnitor. De asemenea, un umidificator poate reduce problemele cu sforaitul. Utilizarea sa pe timp de zi poate mentine umiditatea la nivelul gatului, ceea ce previne orice iritatie asociata sforaitului.

  • Umidificator Philips Series 2000 HU4813/10 (Negru) = 560 lei
  • Mini – umidificator de aer Beurer LB12 = 205 lei
  • Umidificator ultrasonic cu abur rece Laica HI3012 = 203 lei

Lunile din sezonul rece va poti afecta sanatatea din cauza uscaciunii aerului, insa un umidificator de aer va poate ajuta sa va simtiti mult mai bine.

Veniti pe site sa vedeti oferta noastra de umidificatoare de aer, inclusiv umidificatoare antibacteriene cu ultrasunete, cu display, timer, ionizare, functie de aroma, difuzor cu abur rece, difuzor aromaterapie.

LĂSAȚI UN MESAJ