evoMAG asigura oferte personalizate pentru granturi IMM

0
740

Avand in vedere criza economica declansata de pandemia COVID-19 care si-a pus amprenta neagra asupra multor industrii si sectoare din Romania si din Lume, Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, impreuna cu Ministerul Fondurilor Europene au demarat initiativa pentru alocare fonduri in contul IMM-urilor care au nevoie de sustinere in aceasta perioada. Demersurile autoritatilor au fost primite cu entuziasm de catre multe IMM-uri din varii sectoare de activitate, iar numarul de cereri pentru granturi a crescut.

In acest context, evoMAG sustine companiile care vor sa acceseze granturi IMM, prin oferte personalizate la o gama incredibil de mare de echipamente si produse necesare pentru desfasurarea activitatii comerciale. In plus, cei care urmeaza sa acceseze granturi IMM si doresc sa beneficieze de ofertele personalizate de la evoMAG se pot consulta cu specialistii dedicati pe care compania i-a pregatit pentru suport tehnic.

 

Pentru ce se vor aplica ofertele personalizate evoMAG?

Conform comunicatelor oficiale, evoMAG asigura oferte personalizate pentru masurile 1, 2 si 3, respectiv pentru microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile, pentru granturi dedicate capitalului de lucru, precum si pentru granturile de investitii.

 

Ce avantaje au acele granturi IMM care acceseaza ofertele personalizate evoMAG

– oferte special croite pe nevoile afacerii respective

– stocuri mari de marfa si timp rapid de livrare

– montari gratuite de componente

– raspunsuri rapide si comunicare usoara in cel mult 24 de ore

– solutionare garantii cu prioritate

– preturi mai mici la o multime de produse pentru angajatii companiilor

– transport gratuit la orice valoare a comenzii

– account manager dedicat fiecarei companii interesate

 

Daca ai o idee originala de afaceri in care crezi sau daca lupti pentru o cauza extraordinara, te poti inscrie pentru programele de finantare acordate de stat si autoritatile in domeniu. Finantarile nerambursabile sunt o modalitate excelenta prin care o persoana fizica sau un antreprenor sau reprezentat de asociatie/ ONG poate primi bani in mod gratuit pentru a-si indeplini visul si pentru a pune in practica proiectul in care crede cu tarie.

In prezent, se ofera granturi IMM pentru cercetare, antreprenoriat, educatie, cultura, sanatate, cooperare internationala, protectia mediului etc.

 

Sfaturi pentru obtinere granturi IMM

– cautati programul de finantare care se potriveste cel mai bine proiectului dumneavoastra

– alegeti un manager de proiect cu responsabilitate in realizarea proiectului de finantare

– plecati de la o idee de activitate pe care ati identificat-o ca fiind necesara pentru proiectul dumneavoastra – poate aveti nevoie sa achizitionati echipamente performante, poate vreti sa dezvoltati activitati existente sau sa introduceti activitati noi etc).

– compuneti un pachet solid de avantaje pe care proiectul dumneavoastra le are

– urmariti ghidurile de finantare granturi IMM si incercati sa nu pierdeti nimic important din vedere

– daca aveti nevoie de clarificari si sugestii, luati legatura cu persoanele-consilieri puse la dispozitie de programele respective de finantare.

 

Daca aveti nevoie de echipamente moderne pentru proiectul dumneavoastra, de solutii si produse specifice pentru desfasurarea activitatii profesionale, solicitati ofertele personalizate de la evoMAG pentru granturi IMM.

LĂSAȚI UN MESAJ