evoMAG Prezentare – Casti Bluetooth SkullCandy Grind si SkullCandy Uproar

0
2373

Daca data trecuta in primul clip dedicat castilor SkullCandy discutam despre un set de casti in-ear pe bluetooth, astazi discutam despre doua perechi de casti cu o forma clasica si un sound stage extins fata de primul model dar si cu o autonomie a acumulatorului cu mult extinsa, de 10, respectiv 12 ore conform specificatilor producatorului.

————————————–

In primul rand, atunci cand discutam despre SkullCandy, trebuie sa spunem cate ceva si despre design-ul oarecum unic al acestui producator care, in mod evident se adreseaza celor mai tineri dintre noi, comunitatea celor ce prefera acest brand fiind compusa din adolescenti si studenti.

Prin urmare, schema de culori si design-ul nonconformist sau constructia foarte solida a seturilor de casti capabile sa ia cateva cazaturi zdravene fara ca sunetul sa aiba de suferit urmeaza foarte bine stilul de viata a publicului tinta.

Atat Skullcandy Grind Wireless cat si Skullcandy Uproar Wireless au o autonomie impresionanta pentru un set de casti Wireless pe bluetooth, de 12 si respectiv 10 ore la o singura incarcare, si nu oricum ci cu volumul la maxim deci probabil mult mai mult in conditii de utilizare normala.

———————————

Primul set, Skullcandy Grind wireless este si cel mai scump dintre seturile prezentate de noi insa ofera si cea mai buna calitate a constructiei si a sunetului.

Banda de sustinere este metalica, solida, din otel rezistent si in acelasi timp foarte flexibila iar cupele celor doua difuzoare de dimensiuni mai mari sunt acoperite co o piele ecologica moale plasata peste un memory-foam foarte confortabil.

Fiind modelul mai avansat dintre cele trei prezentate pana acum pe canalul nostru, ofera pe langa cele 12 ore de autonomie a bateriei si posibilitatea de conectare pe fir pe langa cea bluetooth nativa astfel incat, daca terminarea bateriei va prinde pe drum, nu veti simti prea mult aceasta lipsa. Doar ascoateti cablul, il conectati iar castile vor functiona ca un set de casti normale.

Nu aveti nevoie de un semnal foarte puternic pentru a obtine rezultate cat s epoate de bune cu acest set de casti, un telefon sau un mp3 player este suficient, cei 32 de ohmi ai setului de casti raspunzand foarte bine oricarei surse de semnal.

Ca sa recapitulam, Design-ul este nonconformist, foarte actual daca nu chiar avangardist si personal imi place foarte mult, constructia este premium si materilele utilizate cat se poate de bune in gama de pret din care fac parte. Sound stage-ul este larg cu accent pe bass, potrivit deci pentru auditia muzicii contemporane.

Autonomia bateriei este si ea uriasa din punctul meu de vedere astfel incat luand in considerare toate cele spuse mai devreme, daca aveti nevoie de un set de casti all around, moderne si confortabile ce includ printre altele si functia de handsfree si se transforma la nevoie si in casti normale atunci Skull Candy Grind Wireless sunt un set pe care ar cam trebui sa il puneti pe lista de posibilitati, primind pe deplin recomandarea mea.

———————————-

Al doilea, ultimul set de astazi dar nu cel de pe urma este skull Candy Uproar wireless cu un set de cupe mai mici din punct de vedere al dimensiunilor, mai potrivite degraba pentru o domnisoara decat pentru un cap mai mare de barbat.

Sunt un set mai fin, in opinia mea dar si mai ieftin decat modelul prevedent structura de suport fiind realizata dintr-un plastic cu proprietati foarte bune fiind in acelasi timp solid dar si un pic flexibil permitand ajustarea si preluand foarte bine socurile cauzate de eventualele accidente.

Sunetul este asemanator, comparabil cu cel al setului SkullCandy Grind prezentat mai devreme insa nu identic, difuzoarele utilizate de cele doua modele fiind diferite atat din punct de vedere al calitatii cat si a constructiei, ceea ce este cred perfect normal pentru un set de casti ce se comercializeaza la un pret mai scazut.

Cu toate acestea, pentru un set de casti a caror singura optiune de conectare este de aceasta data posibila doar prin tehnologia bluetooth, Uproar Wireless se aud cel putin bine cu un bass si mai prezent decat setul anterior si o usoara favorizare a frecventelor aferente vocii in special cea feminina deci potrivite pentru in special muzica pop actuala.

Ambele seturi au butoane de control integrate mari ce se apasa foarte usor si cu ajutorul carora se poate controla volumul, se poate avansa la urmatoarea melodie sau se pot prlua si respinge apeluri.

Casti – microfoane Skullcandy

LĂSAȚI UN MESAJ