evoMAG Unboxing – Multifunctional Brother DCP-L2500D

0
2205

Multifunctionalul Brother DCP-L2500D este la baza o imprimanta mono Laser cu ce include si functiile de scanare, copiere si printare ale paginilor Duplex, sau mai bine zis cele printate pe ambele fete fiind orientata in mare parte catre utilizatorii casnici sau birourile mici.

Singurul port de date al imprimantei este cel Usb de pe spate, modelul nedispunand de connexiuni wireless sau de retea in timp ce accesarea si schimbarea cartusului se face simplu prin intermediul sertarului special dedicat de pe fata multifunctionalului.

Panoul de control este cuprins pe partea frontala a portiunii de scanner a multifunctioanlului , butoanele de mari dimensiuni inconjurand ecranul de tip LCD cu doua linii ce va ajuta in setarea si utilizarea functiilor aparatului. Cu ajutorula cestora puteti accesa functiile specifice pentru data, durata de timp pana la intrarea in modul stand -by, modul economic de printare si multe alte setari.

Capacitatea maxima de printare a Brother DCP-L2500D este specificata de producator la 26 pagini A4 per minut insa in testele noastre am descoperit ca in scenarii de utilizare normala de zi cu zi avand setata imprimanta la setari normale de calitate viteza maxima este apropiata mai degraba de 20 de pagini per minut, ceea ce ramane totusi o viteza respectabila de printare pentru clasa de aparate all in one din care Brother DCP-L2500D face parte.

Rezolutia maxima a aparatului este de 1200 DPI , de patru ori mai mult decat i-ar fi nevoie pentru a asigura printuri de cea mai buna calitate, prin urmare calitatea imprimarilor nu poate fi decat excelenta cu caractere precise, cu margini deosebit de bine definite si fara urme neplacute de toner pe marginile foii.

Utilizand setarile maxime de calitate a imprimarii amintite mai devreme cartusul de mare capacitate al imprimantei disponibil separat, asigura tot conform producatorului o autonomie de 2600 pagini, o autonomie respectabila pentru o imprimanda destinata birourilor mici sau uzului acasa.

Alte specificatii de interes pentru Brother DCP-L2500D sunt:

Culori: Brother DCP-L2500D poate functiona doar cu toner negru find destinata utilizarii de tip office

Functii: Printare inclusiv Duplex, Cupiere si scanare

Memorie interna: 32 MB

Port de conectare: USB 2.0

Rezolutie de copiere: 600×2400 DPI

Greutatea pachetului : 12,5 Kg,

Greutatea imprimantei: 9,7 Kg imprimanta avand manerele de transport incluse in carcasa

Sisteme de operare suportate: De la Windows Xp la Windows 10

Multifunctional Brother DCP-L2500D, A4, 26 ppm, Duplex