evoMAG Unboxing – Statie de calcat Philips GC9642/60, 2400W

0
2687

Statia de calcat Philips PerfectCare Elite Silence GC9642/60, este cea mai puternica si silentioasa statie de calcat cu abur de la Philips.

Dotata cu tehnologia OptimalTemp, calca de la blugi la matase fara probleme si fara sa mai fie nevoie sa pierzi timp cu setarea temperaturii, in functie de fiecare material in parte. Aceasta tehnologie unica revolutionara are la baza:

– Procesorul de control inteligent integrat, ce asigura o temperatura optima de incalzire a talpii;

– Multi-camera ciclonica, ce asigura generarea unei cantitai mari de abur ultraputernic ce patrunde in tesatura, intr-un ritm constant.

Talpa fierbinte a fierului poate fi uitata in siguranta pe orice material pentru ca, datorita tehnologiei OptimalTemp, toate hainele vor ramane in siguranta si nu se vor arde. Deci fierul nu mai trebuie fixat in suport de fiecare data.

Cu PerfectCare Elite Silence, calcatul devine mai rapid si mai usor, cu mai putin efort al incheieturii mainii – gratie fierului ultrausor de 800 de grame si a talpii de alunecare cu strat de oxid de titan integrat, motiv pentru care talpa nu se lipeste de niciun material si este super rezistenta la zgariere.

Statia poate fi folosita fara probleme utilizand apa de la robinet. Rezervorul este detasabil si astfel poate fi reumplut in siguranta chiar si in timpul calcarii, fara a fi nevoie sa se produca intreruperea functionarii acesteia, astfel castigand mai mult timp.

Statia de calcat este testata si aprobata de experti in domeniul textilelor, Philips fiind singurul brand care gratie tehnologiei OptimalTEMP poate indeplini standardul de aur de la Woolmark, ce ajuta consumatorii sa identifice produsele de calitate destinate ingrijirii hainelor.

Specificatiile principale pentru aceasta statie de calcat sunt:

Putere: 2400W

Presiune abur: 7,2 bari

Capacitate rezervor de apa: 1,8 litri

Functii: Calcare orizontala si verticala cu aburi

Greutate: 5,1 Kg

Statie de calcat Philips GC9642/60, 2400W