Lansare iPhone 12 – cu ce imbunatatiri vin noile smartphone-uri

0
1151

Noua lansare marca Apple a început să acapareze piața și în Romania. Smartphone-urile iPhone 12 vin cu caracteristici promițătoare, iar primul debutul îl are iPhone 12 Mini, unul din seria celor 4 smartphone-urile de top din această generație, care poate fi achiziționat în toate versiunile disponibile.

Versiunea mini este cea mai “slabă” versiune alături de emblematicul și clasicul iPhone 12, dar si de iPhone 12 Max și 12 Max Pro, care vin cu performanțe absolute, și care urmează a se lansa în următoarea perioadă. Se preconizează că iPhone 12 nu va lipsi de pe lista cadourilor de Crăciun, iar versiunile de top pot fi achiziționate la precomandă, astfel încât să dispuneți de ele încă din primul moment în care aceștea apar oficial spre distribuție.

Telefon Mobil Apple iPhone 12 mini, Super Retina XDR OLED

 

Cu ce ne surprinde noua lansare iPhone 12

Așa cum ne-au obișnuit toți producătorii de gadgeturi de până acum, cele 4 versiuni de iPhone 12 vin cu posibilitatea de a vă alege memoria Flash care vi se potrivește, începând cu 64 GB pentru iPhone 12 Mini și până la 512 GB pentru versiunea Pro Max.

 

Versiunile de top, adică Pro și Pro Max vin cu un plus și cu privire la memoria RAM, care reprezintă un avantaj enorm pentru toți cei care vor să ruleze pe noul smartphone o serie de aplicații sau activități de relaxare cu un timp de răspuns la comenzi extrem de redus și o funcționare impecabilă. Celelalte versiuni dețin integrate doar 4 GB de RAM, dar care nu vor lăsa loc de compromisuri.

 

iPhone 12 este disponibil în diferite variații de culoare, având un design elegant și un display pe măsură. Pasionații pot opta pentru iPhone 12 Mini cu display exclusiv de 5.4″, dar și pentru versiunea Pro Max cu 6.7″. Ecranele smartphone-urile sunt dotate cu protecție Gorilla Glass care promit o protecție imbatabilă la șocuri și zgârieturi.

 

Cu ce noutăți mai vine iPhone 12?

Cu o serie de camere mult mai performante, ecran OLED care oferă un unghi sporit de vizualizare și care permit o atenție sporită la detalii. Nu lipsesc o serie de module de foto-video din sfera profesionistă, care le vor oferi tuturor pasionaților posibilitatea de a-și testa limitele.

Telefon Mobil Apple iPhone 12, Super Retina XDR

iPhone 12 – Principalele dezavantaje

 

Cei care au deținut până în prezent un telefon iPhone nu vor întâmpina foarte multe probleme, însă pentru cei care fac această schimbare pentru prima dată, lipsa adaptorului de încărcare poate reprezenta o problemă. Nu și dacă îl achiziționați separat sau dacă nu vă deranjează să reîncărcați telefonul la o altă sursă. iPhone 12 vine doar cu cablul aferent de încărcare, ce poate fi utilizat și pentru a stabili un transfer eficient de date și fișiere alături de un MacBook.

Telefon Mobil Apple iPhone 12 Pro, Super Retina XDR OLED

Această schimbare care era până acum un simplu zvon s-a concretizat din prisma faptului ca iPhone 12 vine dotat cu conexiune 5 G, fiind compromisul ideal pentru a păstra smartphone-ul la un cost accesibil de lansare, similar celui de la iPhone 11. Nu se știe cât succes va avea această schimbare în prezent, tehnologia 5G fiind încă în curs de dezvoltare.

Click AICI pentru toate modelele iPhone 12

În concluzie, generația iPhone 12 este una cel puțin promițătoare pentru toți pasionații. Smartphone-urile sunt adaptate pentru toți utilizatorii, așa că modelul va face furori la sfârșit de an, dar și la începutul anului viitor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ