Noul serviciu evoMAG – Mentenanta PC & Laptop

0
436

evoMAG.ro are deja un istoric de peste 16 ani si peste 120.000 produse active din domeniul IT&C, Telecomunicatii si FMCG. Valorile evoMAG.ro (integritate, pasiune, incredere, inovatie, echipa si disponibilitate) sunt din nou reconfirmate prin aducerea, la dispozitia clientilor pasionati de tehnologie, a unor noi servicii evoMAG si anume Serviciile de Mentenanta PC & Laptop.

 

Ce asigura evoMAG, prin noul serviciu evoMAG – Mentenanta PC & Laptop?

 

Service-ul evoMAG va trata cu maxima seriozitate fiecare situatie in parte, oricat de mica sau de complexa ar fi ea, referitoare la sistemul tau, indiferent ca este vorba despre un desktop sau un laptop. In cadrul noului Service de Calculatoare si Laptopuri, evoMAG va pune accent pe oferirea de servicii excelente la preturi accesibile.Toata activitatea de service este realizata de o echipa de tineri entuziasti, dinamici si pasionati de IT, care garanteaza reparatii 100% profesionale.

Avand o experienta vasta in  repararea calculatoarelor si laptopurilor, la evoMAG ne propunem sa asiguram un timp optim de reparatie pentru ca stim cat de important este pentru tine sa rezolvi lucrurile rapid si sa te reintorci cat mai curand in fata desktopului sau laptopului preferat. Echipa noastra de tehnicieni foarte bine pregatiti este la curent cu ultimele noutati din domeniu, asa ca promitem sa rezolvam cu profesionalism cerintele clientilor nostri.

Serviciile noastre, care acopera orice calculator sau laptop, indiferent de brand sau model sunt marcate de o comunicare excelenta si sfaturi pertinente din partea echipei evoMAG, ducand la bun sfarsit problema pentru care ai cerut ajutorul.

 

Care sunt Serviciile de Mentenanta PC & Laptop?

 

Iata pentru ce probleme ne poti contacta:

 • Serviciul de inlocuire carcasa PC – inlocuirea carcasei va fi efectuata de catre un tehnician evoMAG cu experienta, acesta realizand si curatarea componentelor si schimbarea de pasta termoconductoare inainte de montarea lor in carcasa noua.
 • Serviciul de curatare placa video si schimbare de pasta termoconductoare – aceste actiuni vor fi efectuate de catre un tehnician cu experienta pentru ca implica un risc de dezlipire a procesorului grafic. Desigur, vom realiza cele necesare pentru reparatia laptopului sau calculatorului, doar dupa instiintarea si obtinerea aprobarii clientului.
 • Serviciul de curatare PC si schimbare de pasta termoconductoare – avand in vedere ca este recomandata o curatare integrala a sistemului la un anumit interval de 6 – 12 luni, pentru a preveni eventualele defectiuni cauzate de praf sau supraincalzire, accesarea si curatarea sistemului de racire precum si curatarea totala a tuturor componentelor PC-ului tau iti vor asigura o functionare optima a sistemului, pentru a te bucura cat mai mult timp de ceea ce iti ofera acesta.
 • Serviciul de Asamblare Premium – fiind efectuat de un tehnician evoMag, pe langa asamblarea propriu-zisa a sistemului, se vor realiza si alte operatiuni precum: verificarea compatibilitatii componentelor, cooling management, wire management, update BIOS, instalarea unui sistem de operare pentru testare, testarea sistemului in conditii de stres si preinstalarea unui sistem de operare daca a fost achizitionat.
 • Serviciul de montare componenta PC – memorie, HDD, SSD, placa video, etc.; toate vor fi montate de decatre tehnicianul evoMAG, conform cerintelor clientului.
 • Serviciul de Update BIOS – actualizarea BIOS-ului la ultima versiune va fi efectuata in conditii optime pentru a evita defectarea placii de baza.
 • Serviciul de curatare laptop si schimbare de pasta termoconductoare – asemanator ca la un PC, si la laptop este recomandata o curatare integrala a sistemului la un anumit interval de 6 – 12 luni. Astfel, poti evita supraincalzirea laptopului si defectarea sa prematura.
 • Serviciu Diagnosticare sisteme de calcul – tehnicienii evoMAG vor asigura instalarea si configurarea gratuita, dupa diagnosticarea problemei si la achizitionarea produsului recomandat pentru inlocuire.
 • Serviciu montare componenta laptop – montarea diverselor componente in laptop (memorie, HDD, SSD, unitate optica) va fi efectuata in mod profesionist in cadrul service-ului evoMAG.
 • Servicii Software – aceasta optiune poate fi realizata numai dupa verificarea compatibilitatii echipamentului hardware cu software-ul solicitat pentru instalare si doar in baza unei licente existente sau freeware, incluzand instalarea de sisteme de operare, drivere, solutii de securitate, solutii Office, programe uzuale si transfer de date.
 • Serviciul de Testare Produs – produsele achizitionate de la evoMAG sunt testate de catre tehnicienii evoMAG cu experienta astfel incat clientul sa aiba garantia primirii unui produs fara defecte de fabricatie sau vicii ascunse, verificandu-se astfel functionalitatile de baza si testarea incadrarii in standardul producatorului.

 

Noul serviciu evoMAG de Mentenanta PC & Laptop a fost implementat pentru a te ajuta cu toate problemele pe care le poti avea in legatura cu orice desktop sau laptop si pentru a pune in functiune sistemele si a le pastra in cea mai buna forma.

Profesionalismul dovedit cand vine vorba de repararea laptopurilor si calculatoarelor va mentine standardele inalte cu care evoMAG si-a obisnuit, de mai bine de un deceniu, clientii pasionati de tehnologie.

LĂSAȚI UN MESAJ