Prezentare – Tableta Huawei MediaPad T1 7.0

0
3119

Acum cateva zile am avut ocazia sa pot testa o tableta de mici dimensiuni, mai precis de 7 inchi de la huawei, modelul fiind Huawei T1 7.0 MediaPAD si am gasit-o a fi un produs de buget, interesant, cu suport inclusiv pentru cartele sim asa ca m-am gandit ca realizarea unei prezentari pentru acest model ar putea fi de interes, prin urmare m-am pus pe treaba.

Asa cum spuneam, Huawei T1 7.0 este un dispozitiv de 7 inchi cu spate metalic in majoritate si margini realizate dintr-un plastic alb usor texturat, astfel incat din punct de vedere al exteriorului tabletei nu putem spune decat ca design-ul carcasei favorizeaza o aderenta foarte buna a mainii Pe fata, in partea de sus a ecranului este integrata camera de 2 megapixeli a aparatului ce este dublata de o a doua camera, tot de 2 megapixeli pe spate.

Pachetul de accesorii al tabletei este de baza si contine doar un alimentator de la retea impreuna cu documentatia de rigoare si un cablu cu dublu rol, de alimentare si de transfer de date.

Colturile carcasei tabletei Huawei T1 7.0 sunt rotunjite favorizand o prindere buna cu o singura mana daca aveti o palma ceva mai mare, barbateasca si prinderea cu doua maini pentru copii, doamne sau domnisoare.

In ceea ce priveste componentele tabletei, cele mai importante specificatii sunt:

-Rezolutia ecranului: 1024 x 600 pixeli

-Procesor Quad Core la o frecventa maxima de 1.2 Ghz si 1 GB DDR 3 memorie RAM

-Procesor Grafic: Mali 400 Mp2

-Spatiul de stocare este de 8 Gb cu posibilitatea de extindere cu ajutorul unui card Micro SD de pana la 32 GB

-Standardele wireless suportate sunt: 802.11 B,G si N

-Greutatea este de de 278 de grame iar bateria inclusa are nu mai putin de 4100 miliamperi ceea ce permite dispozitivului un timp de rulare extins fata de alte modele similare disponibile pe piata ale caror baterii nu depasesc in general 2700-3000 miliamperi.

Ca de obicei, am testat aceasta tableta atat prin rularea a cateva jocuri cat si prin rularea a cateva benchmark-uri sintetice standard ale caror rezultate va invitam sa le vizualizati mai departe.

Huawei T1 7.0, reuseste ca in cele 278 de grame si la dimensiunile de 191 x 107 x 8,5 mm sa inghesuie in carcasa si specificatii mai putin intalnite la aceasta clasa de tablete cum ar fi de exemplu standard-ul Bluetooth 4.0, senzor giroscopic pe trei axe si compatibilitatea cu standardul wireless N pe banda de 2.4 Ghz

Ecranul este placut si luminos cu matrice IPS cu unghiuri largi de vizualizare si culori foarte placute fara a fi suprasaturate iar acumulatorul de 4100 miliamperi mentine in stare de functionare tableta o zi intreaga in conditii de utilizare normala cu gaming usor, vizionare de filme si citirea a cateva pagini de ebook, adica un scenariu tipic de utilizare mixta.

Tableta se incarca si transfera date cu ajutorul unui cablu micro Usb standard care se regaseste in pachetul de accesorii si care poate fi atasat oricarui laptop sau PC sau, pentru o incarcare mai rapida a bateriei poate fi atasat la alimentatorul prezent in pachet si recomand acest pas daca doriti sa incarcati cat mai rapid acumulatorul tabletei, sau alternativ ii puteti atasa un power brick daca sunteti in deplasare.

Asa cum ati putut vedea si in sectiunea de teste, Huawei T1 7.0 este o tableta de 7 inchi utila si performanta pentru clasa sa cu slot de extindere a memoriei, suport 3g , ecran placut si o experienta cat se poate de cursiva in ceea ce priveste gaming-ul usor dar si in restul scenariilor de utilizare.

Tableta Huawei MediaPad T1 7.0, Procesor Quad-Core 1.2GHz, IPS LCD capacitive touchscreen 7″, 1GB RAM, 8GB Flash, 2MP, Wi-Fi, 3G, Android (Argintiu)