Q&A Episodul 1 – Haideti sa deschidem un dialog!

0
4120

In ultimele luni am constrit impreuna o comunitate de pasionati ai tehnologiei ce numara in mod curent peste 3000 de abonati, si care se afla in permanenta crestere desi schimbarea algoritmilor youtube din ultimele luni au pus unele probleme dezvoltarii noastre.

In decursul acestor luni am deschis alaturi de voi playlist-uri ca : Video Review, Unboxing, Tutoriale si nu in ultimul rand Episoade Speciale in care tratam probleme diverse, de la cele ale istoriei diferitelor componente si periferice din lumea IT pana la explicarea provenientei si a avantajelor achizitionarii de produse resigilate.

Toate acestea sunt mai degraba (in ciuda eforturilor mele) discutii cu un singur sens in care eu va povestesc despre subiect iar voi urmariti materialele pregatite, extrangand din cele spuse informatiile necesare iar asta este bine …. dar

In ultima vreme ma gandesc din ce in ce mai serios la debutul unui nou segment pe acest canal de youtube, unul care sa ne permita sa deschidem un dialog sincer si la obiect pe teme legate de tehnologie, un segment care sa ne consolideze ca si comunitate si care sa deschida un dialog si o cale ca voi sa imi oferiti un feedback care sa ma ajute in realizarea unor clipuri viitoare, practic o cale de a creste impreuna.

Din aceste motive m-am gandit ca ar fi ok daca am deschide un nou playlist, dedicat in exclusivitate celor care ne urmaresc si care au intrebari asupra produselor prezentate in materialele pregatite pe acest canal de youtube, care doresc sa stie detalii despre un produs anume ce poate sau nu sa aiba legatura cu subiectele prezentate pana acum sau celor care doresc sa achizitioneze un produs din oferta evoMAg.ro insa doresc sa stie totusi ceva mai multe detalii despre el inainte de achizitie.

Asa ca… propun ca acest playlist sa se intituleze scurt si la obiect Q&A urmat de numarul episodului, pentru ca este un termen cu care suntem obisnuiti de pe internet cu totii indiferent de varsta si care inseamna pe scurt si in traducere “intrebari si raspunsuri”.

Despre ce vom discuta?

Nu imi propun ca aceste noi episoade sa aiba initial un subiect fix de tipul … azi vom discuta despre …. ci sa stabilim pe baza nedumeririlor voastre o discutie in care voi aveti la dispozitie sa zicem initial o saptamana intre episoade sa formulati intrebarile care va framanta din sfera IT, fie ca sunt legate de achizitionarea unui anumit tip de produs, fie ca v-ati lovit de vreo problema, fie ca ati dori sa stiti daca componentele din wishlist sunt compatibile sau mai stiu eu, poate doriti sa stiti cum puteti monta singuri o anumita componenta sau cum puteti proceda ca sa curatati in siguranta o compoennta anume sau … poate doriti sa stiti mai multe despre noi.. sau vreti sa stiti mai multe despre tehnologiile care urmeaza sa apara asa cum este la data publicarii acestui clip cazul noilor procesoare AMD ZEN, etc.

Practic as dori ca acest tip de episoade sa devina un al doilea strat de suport tehnic dincolo de ceea ce va pot oferi prin telefon colegii mei de la departamentul Vanzari la care voi cei care ne urmariti puteti avea acces gratuit si rapid si la care se poate raspunde in timp util, imbunatatind astfel cunostintele tuturor celor care urmaresc aceste episoade atat acum cat si in viitor.

Despre ce nu vom discuta in aceste episoade?

Nu vom discuta despre statusul comenzilor, despre livrari, etc pentru ca la aceste intrebari va pot raspunde mult mai repede, in general in aceeasi zi colegii de la vanzari sau chiar firma de curierat fie telefonic fie prin e-mail.

Nu vom discuta despre, subeicte legate de programare sau software in general pentru ca nu este unul dintre domeniile pe care pot spune ca le stapanesc foarte bine, nu vom discuta despre politica sau despre alte subiecte din afara sferei tehnologiei in general pentru ca in esenta canalul de youTUBE al evoMAG este dedicat tehnologiei si pasionatilor de tehnologie in scopul formarii unei comunitati unite, informate si bazate pe respect reciproc .

Sau hai sa simplificam si mai mult:

Aveti vreo intrebare despre un PC, tableta, telefon, lista de compatibilitate, o intrebare legata de repararea cu propriile forte a PC-ului sau doriti sfaturi de upgrade ??? Sunt aici ca sa va raspund si sper ca pe viitor si alti membrii ale acestei comunitati cu un bagaj de cunostinte mai bogat sa mi se alature cel putin in sectiunea de comentarii a clipurilor.

Unde puteti pune aceste intrebari?

Astept intrebarile voastre in sectiunea de comentarii a clipurilor noastre publicate pe canalul de youTUBE al evoMAg.ro dar in special daca se poate in sectiunea de comentarii ale episoadelor Q&A. Pe viitor, daca se dovedeste ca va este mai usor putem adauga si o adresa de e-mail la care ne puteti pune respectivele intrebari… vom vedea cum procedam dupa ce vom avea experienta realizarii a cateva astfel de episoade.

Momentan pana la definitivarea formatului voi incerca sa selectez si sa raspund celor mai interesante intrebari in cadrul viitoarelor episoade Q&A ce isi vor face aparitia in mod ideal odata pe saptamana momentan, sau pana prindem putina tractiune atunci cand se strang cateva intrebari in asa fel incat sa pot realiza un episod cu ajutorul lor urmand ca, la cele la care s-a raspuns deja sau la cele mai putin importante sau de interes mai restrans sa raspund in general la fel ca si pana acum cu un reply la comentariu direct in sectiunea dedicata a clipurilor publicate de noi pe YouTube.

Cam asta ar fi cu aceste episoade de tip Q&A si acest nou playlist care in inauguram astazi.

Aveti intrebari cu si despre IT? Sunt aici ca sa va raspund si sa va ajut in aproape orice problema ati putea avea, gratuit, argumentat ca sa ne putem dezvolta astfel impreuna cunostintele, comunitatea, si sa deslusim impreuna tainele tehnologiei si ale IT-ului.