Review: SteelSeries Siberia 200

0
2138

1 (1)

Steel Series Siberia 200 este succesorul mai vechiului si popularului model Siberia V2 si printre altele are printre altele avantajul ca vine in 7 culori diferite, ceea ce ne semnalizeaza ca producatorii au inceput sa inteleaga ca gamerilor le plac culorile si s-au saturat de vesnicele periferice negre.

Imparte cu predecesorul sau forma de baza cu un sistem ajustabil si flexibil de sustinere a celor doua cupe. Constructia este usoara multumita materialului de baza care este in marea majoritate plasticul.

Cupele castilor au capacitatea de a flexa in raport una cu cealalta asa ca pe langa confortul sporit pe care il ofera sistemul de sustinere, ar trebui sa se potriveasca foarte bine pe urechile majoritatii celor ce doresc sa le achizitioneze.

Pernutele de izolare ofera un confort sporit pentru cei ce poarta perechea de casti si chiar “respira” un pic ( daca imi permiteti expresia) eliminand in mare parte transpiratia ce intervine intr-o sesiune lunga de gaming.

1 (2)

Un set de casti dedicate gaming-ului nu ar fi complete fara un microfon dedicat conversatiilor in timpul raid-urilor pentru a coordona asa cum se cuvine colegii de echipa asa ca nici Steel Series Siberia 200 nu duce lipsa de asa ceva.

Ca de obicei pentru acest brand, microfonul are un profil redus si poate fi retras intr-una dintre cupe lansand locul liber atunci cand nu este utilizat si oprit utilizand butonul de control de pe telecomanda montata pe fir, telecomanda ce include si un controller de volum.

Steel Series Siberia 200 este un set de casti analog ce vine atasat cu 1,8 metri de cablu ce se termina in 2 mufe de tip Jack sau 3,5 milimetri, una pentru casti si cealalta pentru microfon. Cablul este flexibil si nu beneficiaza de protectie textila sau mansonul de material prezent la alte modele ceea ce cred ca este o decizie buna de design pentru ca in cazul asta cablul poate fi indoit si ghidat mai usor.

1 (4)

Dincolo de materiale, forma si constructie vine momentul sa ne dam cu parerea si despre performante acestui set de casti.

Incepem cu capitolul multimedia acolo unde pot spune ca playback-ul unui playlist de muzica fie el de pe Youtube sau de pe PC decurce cat se poate de facil utilizand acest set de casti. Bass-ul este bine reprezentat la fel ca la multe alte modele de casti de gaming, inaltele sunt si ele prezente la un nivel suficient iar mediile cat se poate de evidente in aproape orice gen de muzica pe care l-am incercat.

Desigur ca nu as recomanda un set de casti de gaming pentru auditia muzicii clasice insa pentru muzica contemporana sunt de parerea ca SteelSeries Siberia 200 isi fac treaba cat se poate de bine in gama de pret in care se inscrie.

1 (6)

Microfonul suna si el bine, natural insa din pacate mi se pare ca ar avea nevoie totusi de un plus de volum, ceeea ce poate fi rezplvat usor din panoul de control al ssitemului de operare utilizat, din softul de streaming folosit ori din jocul in sine sau ca ultima masura din programul de control al placii de sunet utilizate.

In felul asta, cu cat placa de sunet pe care o detineti este mai buna cu atat calitatea audio a difuzoarelor dar si a microfonului din dotarea SteelSeries Siberia 200 va fi mai buna.

1 (7)

In ceea ce priveste gaming-ul si utilizarea setului de casti in titluri cum ar fi :”rise of the tomb raider”, Thief, Dirt Showdown sau Metro Last Light ori CS: GO nu pot decat sa spun ca sunetul reprodus de Steel Series Siberia 200 a dat dovada de o buna separatie cu fiecare dinre sunete clare si distinctive asa cum ma si asteptam personal din partea unui set din gama siberia.

Trecand spre incheierea acestui clip pot spune ca Siberia 200 are meritele sale, sunetul este foarte bun pentru un set de casti de gaming din gama de pret din care fac parte iar confortul este foarte bun chiar si in sesiunile lungi de gaming.

Castile de GAMING SteelSeries Siberia 200 pot fi achizitionate in toate variantele de aici: Click!

LĂSAȚI UN MESAJ