Review: Videoproiector BenQ TH670s

0
1920

P1060725.MP4.Still007

Se apropie sezonul fotbalului iar pasionatii vor dori cu siguranta sa urmareasca meciurile favorite pe diagonale din ce in ce mai mari, dincolo de cele ce pot fi asigurate momentan de televizoarele obisnuite. Aici intervin desigur videoproiectoarele si mai exact un model produs de BenQ, lider montial pe piata videoproiectoarelor, cu nume de cod BenQ TH670s.

Am ales sa va prezentam acest proiector in principal din trei principale motive:

Primul este capacitatea acestuia de a proiecta o imagine cu diagonala mare de la o distanta relativ scurta de proiectie.

Al doilea motiv este reprezentat de mod-ul specializat pentru afisarea in bune conditii a meciului de fotbal ce mareste contrastul si sharpness-ul imaginii.

A treia functie foarte importanta este posibilitatea activarii functiei AUTO Keystone ce regleaza foarte rapid imaginea.

BenQ TH670s este un proiector digital destinat utilizatorilor casnici cu tehnologie DLP sau Digital Light Processing de la Texas Instruments.

Rezolutia maxima de care este capabil este cea Full HD la un contrast maxim de 10.000 la 1 si bineinteles aspect de 16:9. Luminozitatea maxima este de 3000 de Candele , mai mult decat suficienta pentru o casa sau apartament chiar si in timpul zilei.

P1060725.MP4.Still002

Punerea in functiune a BenQ TH670s este poate una dintre cele mai usoare operatiuni de acest gen la care am avut ocazia sa particip pana acum si asta datorita butonului Auto Keystone care regleaza in mare parte automat si fara mari probleme imaginea proiectorului.

In ceea ce priveste conexiunile, sunt acoperite toate standardele esentiale cum ar fi printre altele si un port HDMI 1.4A , doua porturi VGA si conexiuni Video Compozit dar si un port USB de unde unde puteti alimenta fara probleme un dongle de streaming cum ar fi Google Chrome Cast ce s-ar putea dovedi o completare esentiala la acest proiector mai ales in ceea ce priveste posibilitatea de streaming intr-un mod elegant si fara dureri de cap in mod wireless a continutului multimedia.

Daca nu dispuneti de boxe la momentul achizitionarii proiectorului, este bine sa mentionam ca proiectorul include un difuzor de 10 wati, suficient pentru inceput si care va va servi foarte bine, insa, in opinia mea, un set de difuzoare mai serioase sunt necesare pentru vizionarea in cele mai bune conditii ale unui film sau asa cum spuneam a meciurilor utilizand acest proiector, pentru ca de ce sa nu recunoastem un sistem mai puternic, stereo sau chiar 5.1 poate sa mareasca foarte mult calitatea experientei multimedia.

P1060725.MP4.Still006

In timpul utilizarii, BenQ TH 670s s-a remarcat prin cateva aspecte:

-Interfata softului bine structurata si disponibila inclusiv in limba romana

-Conectivitate decenta si completa pentru un utilizator canic si pentru categoria de pret din care face parte

-Lipsa unui zgomot suparator chiar si in sesiuni lungi de utilizare, ventilatorul mentinandu-se silentios

-Luminozitatea suficienta pentru utilizarea in bune conditii chiar si fara a fi nevoie sa tragem perdelele, cei 3000 de lumeni flexandu-si foaret bine muschii in acest caz, si nu in ultimul rand capacitatea de redare foarte buna a culorilor.

Nu in ultimul rand, si gamerii ar putea fi interesati de acest model pentru ca suporta fara probleme, conform specificatiilor producatorului dar si a testelor noastre 120 de cadre per secunda la rezolutia 1366 x 768 pixeli sau HD simplu si 60 de cadre per secunda pentru rezolutia maxima , full HD deci conectarea unui pc de Gaming sau a consolei favorite pentru o experienta buna de gaming pe un display cu diagonala uriasa ( daca imi permiteti expresia ) este nu numai posibila ci si indicata, eu unul utilizand acest proiector in timpul testelor in special in acest scop.

P1060725.MP4.Still005

Videoproiector BenQ TH670S, 3000 lumeni, 1920 x 1080, Contrast 10000:1, HDMI poate fi achizitionat de aici: Click!

LĂSAȚI UN MESAJ