Unboxing: Boxa Wireless Avantree 3D Surround Torpedo

0
3021

In pachet veti gasi boxa propriu-zisa, un card cu informatii din partea producatorului, manualul de utilizare iar sub boxa Avantree Torpedo intr-o alta cutie de culoare alba veti descoperi cablul de alimentare de tip mini USB necesar pentru incarcarea acumulatorului intern al boxei bluetooth.

Tot acolo este prezenta si o mica unealta metalica asemanatoare extractorului de card SIM ce poate fi utilizat in cazuri de forta majora pentru resetarea dispozitivului precum si cablul audio jack-jack ce poate fi utilizat pentru conectarea fizica la o sursa de semnal ce nu dispune de tehnologie Bluetooth.

Conform producatorului Avantree Torpedo este un mini soundbar pe Bluetooth ce utilizeaza tehnologia DSP ce suporta efecte audio ca 3D surround Dynamoic BASS si Balance Audio.

La interior are doua difuzoare de 5 wati ce emit sunetul pe doua canale separate pentru o mai buna spatializare a sunetului redat utilizand modulul Bluetooth 4.1 integrat sau conexiunea directa prin fir la un smartphone, mp3 player, televizor sau alte dispozitive.

La prima pornire a aparatului acesta va intra in modul de imperechere cu un alt dispozitiv bluetooth.

In acel moment este necesar doar sa permiteti imprerecherea boxei cu dispozitivul la care doriti sa fie conectata si sa setati modul de redare preferat ce poate fi ales cu o simpla apasare scurta a butonului ce porneste boxa.

Boxa dispune de trei astfel de moduri semnalizate in trei culori de catre LED-ul montat in apropierea porturilor , respectiv

Rosu – Pentru modul balance Audio

Verde – Pentru modul Super BASS si,

Albastru pentru modul 3D Surround.

Boxa portabila Avantree 3D Surround BTSP-006-BLK, Bluetooth/Jack 3.5mm (Negru) in oferta evoMAG.ro: Click AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ