Unboxing – Placa Video MSI Radeon RX 470 Gaming X 4 GB

0
2161

RX 470 GAMING X este una dintre cele mai noi placi video destinate fanilor AMD din gama MSI.

Una dintre cele mai noi tehnologii in domeniul racirii cu aer se numeste TORX 2.0 si apartine MSI, fiind implementata si in RX 470 GAMING X pentru a permite placii sa atinga o racire performanta si un nivel de zgomot cat mai scazut.

Design-ul ventilatoarelor TORX 2.0 genereaza cu pana la 22% mai multa presiune a aerului decat un ventilator obisnuit deoarece ventilatoarele sistemelor sale de racire pentru placi video includ doua tipuri de pale.

Acestea sunt: cele traditionale ce transmit un curent de aer sustinut spre radiatorul placii video si pale speciale destinate dispersiei aerului ceea ce genereaza o crestere a viteze curentului de aer dedicat recirii radiatorului ceea ce creste eficienta acestuia.

O alta tehnologie dedicata de aceasta data mentinerii cat mai silentioase a sistemului de racire este cea Zero Frozr inaugurata inca din 2008 de MSI la placile sale video.

Aceasta tehnologie mentine palele ventilatorului nemiscate pana in momentul in care procesorul grafic al placii atinge pragul de 60 de grade celsius mentinand placa in modul de racire pasiva, silentoasa.

Dupa depasirea acestui prag, ventilatoarele revin la viata pentru a raci corespunzator si cat mai rapid placa video in timpul gaming-ului sau a altor activitati solicitante.

Pentru fanii modding-ului merita mentionat si faptul ca logo-ul MSI continut de sistemul de racire poate fi activate intr-o gama larga de culori si mod-uri, Led-urile onboard fiind compatibile RGB.

Alte specificatii de interes ale Radeon RX 470 GAMING X pentru Fanii AMD si MSI sunt:

-Interfata: PCI Express 3.0

-Boost Clock Maxim in modul OC accesobil cu ajutorul MSI Gaming APP este de 1254 Mhz

-Dimensiunea memoriei onboard pentru modelul prezentat astazi este de 4 GB insa exista si varianta cu 8 GB pentru cei ce au nevoie de cat mai multa memorie video

-Suport Direct X12 si suport pentru afisarea imaginii pe pana la 4 monitoare simultan

-Greutate 780 grame si consum la incarcare maxima 110 w

–Atentie, placa trebuie sa fie alimentata cu ajutorul unui cablu de alimentare PCI-Express cu 4 Pini pentru a functiona corespunzator.–

O alta aplicatie interesanta pentru adeptii multitasking-ului asupra caruia trebuie sa va atragem atentia este MSI Dragon Eye ce permite vizualizarea unui clip Youtube sau a unui stream TWITCH in timp ce va jucati, programul utilizand tehnologia Picture in Picture.

Se pot selecta Dimensiunea ferestrei, pozitia, se paote seta volumul si chiar se poate inchide stream-ul atunci cand nu mai doriti sa il vizionati.

Placa Video MSI Radeon RX 470 GAMING X, 4GB, GDDR5, 256 bit

LĂSAȚI UN MESAJ